Hesabım
    “Dear White People”ın Yıldızı Marque Richardson “Inheritance” Kadrosunda!

    Lily Collins başrollü “Inheritance” oyuncu kadrosunu genişletiyor.

    Stuck in Love”, “Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri” ve “Love, Rosie” gibi filmlerle tanınan ve 2017 yılında “Rules Don't Apply” ile Altın Küre adaylığı elde eden genç yıldız Lily Collins‘in başrolünü üstlendiği gerilim filmi “Inheritance“ oyuncu kadrosuna yeni bir ismi kattı. Netflix yapımı “Dear White People” dizisinin Reggie Green’i olarak tanıdığımız Marque Richardson filmin kadrosuna dahil oldu.

    Filmin yönetmenliğini Margot Robbie ve Simon Pegg’in rol aldığı 2018 yapımı “Terminal”ı yöneten Vaughn Stein üstleniyor. Cornetto üçlemesinin başrolü, “Star Trek” ve “Görevimiz Tehlike” serilerinin yıldızı başarılı İngiliz aktör Simon Pegg, “Gladyatör”, “Baskı” ve “Wonder Woman” filmlerinden tanıdığımız Connie Nielsen, “Gossip Girl” dizisinden hatırladığımız Chace Crawford ve Patrick Warburton’ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin senaryosuna Matthew Kennedy imza atıyor. Çekimleri devam eden filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    Hikaye detayları henüz bilinmeyen “Inheritance”, zengin bir ailenin yaşamına odaklanıyor. Varlıklı ve politik güce sahip olan ailenin reisi öldüğünde, adamın eşi ve kızına şoke edici bir miras kalır. Adamdan geriye kalan bu miras, kısa süre içerisinde ailenin ve çevresindekilerin hayatının mahvolmasına neden olur.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top