Hesabım
    Juliette Binoche'lu "Çifte Hayatlar"dan Altyazılı Teaser!

    Doubles Vies filminden altyazılı teaser paylaşıldı.

    Juliette Binoche'un başrolünde yer aldığı ve ülkemizde Çifte Hayatlar adıyla vizyonda kendine yer edinecek olan Doubles Vies filminden altyazılı teaser yayınlandı. Komedi, dram ve romantik film türlerinde olan Çifte Hayatlar, Venedik Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapmıştı.

    Personal Shopper, Carlos, Direniş Günlerinde AşkVe Perde gibi filmlerin yönetmen koltuğunda bulunan Fransız yönetmen Olivier Assayas'ın yönetmenliğini üstlendiği Çifte Hayatlar'ın konusu ise şöyle: Film, değişen dünyaya ayak uydurmaya çalışan bir yayımcı ve yazarın hikayesini anlatıyor. Başarılı bir yayımevi yöneticisi olan Alain, yıllarıdır ünlü yazar Leonard ile birlikte çalışmaktadır. Leonard, yeni bir kitap hazırlığı içerisindedir. Ancak yayıncılık dünyası büyük bir değişim içerisindedir. Hızla değişen ekonomik dünya, yayıncılıkta da bir dönüşüm yaratmış, yayıncılıkta dijital bir döneme geçilmiştir. Alain ve Leonard bir yandan dijital dönüşümün edebiyat dünyası üzerindeki etkileri ile uğraşıp devrime ayak uydurmaya çalışırken bir yandan da girdikleri orta yaş krizinin getirdikleri ile boğuşur. Paris'te geçen hikayesi ile bir editör ve bir yazarın çevresinde gelişen olayları anlatan film, edebiyat ve romantizmi birleştiriyor.

    Romantik ve komedi türlerindeki Çifte Hayatlar filminin oyuncu kadrosunda Cesaretin Var Mı Aşka?, Tell No One, Joyeux Noel, The Beach gibi filmlerden tanıdığımız başarılı oyuncu Guillaume Canet, Chocolat, Üç Renk: Mavi, Kabuktaki Hayalet, High Life, Let The Sun Shine In, Yaz Saati gibi filmlerde karşılaştığımız ve The English Patient filmindeki performansıyla Oscar ödülüne layık görülen Juliette Binoche, Chien, The Innocents, Tonnerre gibi birçok Fransız filminden tanıdığımız ödüllü oyuncu Vincent Macaigne, Nora Hamzawi, Christa TheretPascal Greggory, Lionel Dray gibi isimler yer alıyor. Bilindiği üzere filmin senaryosunu, yönetmen koltuğunda da bulunan Olivier Assayas kaleme aldı. Doubles Vies filmi Venice Film Festivali'nde dünya prömiyerini gerçekleştirmesinin yanı sıra Uluslararası Toronto Film Festivali, Telluride Film Festivali, New York Film Festivali ve Sundance Film Festivali seçkilerinde izleyicilerine sunulmuştu.

    Çifte Hayatlar filmi ülkemizdeki izleyicileriyle 26 Nisan tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top