Hesabım
    Nikolaj Coster-Waldau’lu “Domino”dan Yeni Kare Geldi!

    Brian De Palma imzalı “Domino”dan yeni bir kare yayınlandı.

    Game of Thrones” dizisinin Jaime Lannister’ı olarak tanıdığımz Danimarkalı aktör Nikolaj Coster-Waldau’nun başrolünü üstlendiği suç ve gerilim filmi “Domino”dan yeni bir kare paylaşıldı.

    Filmin oyuncu kadrosunda “Game of Thrones”un Melisandre’si Carice van Houten, Altın Küre adaylığı bulunan Guy PearceSøren MallingNicolas BroThomas W. Gabrielsson ve Paprika Steen gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise “Yaralı Yüz”, “Dokunulmazlar” ve “Görevimiz Tehlike” gibi filmlerle tanınan ve son olarak 2012 yılında “Öldüren Tutku” ile karşımıza çıkan usta yönetmen Brian De Palma üsteniyor.

    Kopenhaglı polis memuru Christian terör ve kuşkunun kol gezdiği bir dünyada Imran isimli bir IŞİD üyesi tarafından öldürülen ortağı için adalet aramaktadır. Katilin peşine düşen Christian ve bir meslektaşı kendilerini iki yüzlü bir CIA ajanı ile bir kedi fare oyununun içinde bulurlar. Ajan, Imran’ı piyon olarak kullanarak başka IŞİD üyelerini tuzağa düşürmeye çalışmaktadır.  Zamana karşı yarışan Christian’ın intikam almanın yanı sıra kendi hayatını da kurtarması gerekecektir.

    “Domino” Amerika’da 31 Mayıs tarihinde gösterime girecek. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top