Hesabım
    Palu Ailesi, Emin Alper'in Filmine Konu Oluyor!

    Emin Alper, gelecek filmiyle ilgili açıklama yaptı.

    Kız Kardeşler filmiyle büyük ilgi gören başarılı yönetmen Emin Alper, bir sonraki proje olarak Palu ailesini konu edinen bir korku filmi projesini seçtiğini açıkladı. Bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda Palu ailesi ülkenin gündemine oturarak milyonlarca izleyiciyi ekranlara kilitlemişti.

    38. İstanbul Film Festivali'nde birçok ödülün sahibi olmasının ardından 30. Ankara Film Festivali'ndeki yolculuğunu sürdüren Kız Kardeşler'in geçtiğimiz günlerde Ankara'da gösterimi gerçekleşti. Gösterime, Kız Kardeşler filminin yönetmeni başarılı isim Emin Alper de katıldı. Gösterimin ardından izleyicilerin sorularını yanıtlayan Alper, bir seyircinin  “Bir korku filmi çekseniz ne kadar güzel olurdu” sözlerine yanıt olarak “Bir projem var. Palu ailesini korku filmi yapacağım” sözlerini sarf etti. Ülkedeki hemen herkesin ilgisini çeken ve diğer bir yandan da toplum yapısındaki bozukluklara tanık olmalarına neden olan Palu ailesinin hikayesi herkesi korkutmuştu. Henüz Kız Kardeşler filminin festival ve vizyon yolculuğu sürdürüldüğü için gelecek film projesinin hazırlıklarına ne zaman başlanılacağı bilinenler arasında yer almıyor. Ayrıca yönetmen Emin Alper'den konu ile ilgili bir açıklama geldi:

    Bilindiği üzere Kız Kardeşler filmi geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen bir törenle son bulan 38. İstanbul Film Festivali'nden FIPRESCI ödülü, En İyi Film ödülü, üç başrol oyuncusuna da layık görülen En İyi Kadın Oyuncu ödülü, En İyi Yönetmen Ödülü, En İyi Özgün Müzik ödülünün sahibi olmuştu. Daha önce de Abluka ve Tepenin Ardı filmleriyle tanınan ve ödüle layık görülen Emin Alper'in yönetmenliğindeki Kız Kardeşler'in oyuncu kadrosunda Cemre EbuzziyaEce YükselHelin KandemirMüfit Kayacan gibi isimler yer alıyor. Filmin 20 Eylül 2019 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top