Hesabım
    Netflix'e "Rastgele Karıştırma" Seçeneği Gelebilir

    Netflix, platformu geliştirmek üzere çalışmalarını sürdürüyor.

    Online dizi ve film streaming platformlarının önde gelen ismi olan Netflix, platformu geliştirmek üzere getirilecek bir yenilik için çalışmalara başladı. Söylenenlere göre bu yenilik, sizin için bir dizinin rastgele bir bölümünün seçilmesi üzerine olacak.

    Deadline'ın haberine göre, Netflix yeni bir özellik üzerinde çalışmaya başladı. Bu özellik ise izleyicilere kolaylık getirerek platformu kullanmalarını sağlamayı amaçlıyor. Netflix'ten gelen açıklamaya göre henüz test aşamasında olan bu özellik hakkında sözcü isim şu sözleri sarf etti: "Üyelerin android uygulama üzerinden rastgele bir dizinin bir bölümünü oynatmaları üzerine bir özelliği test ediyoruz. Bu testler uzunluğa ve bölgelere göre değişiklik gösterebilir ve kalıcı olmayabilir." Söylenenlere göre bu özelliğin test edildiği diziler, daha çok devamlılık özelliği olmayan diziler olacak. Örnek olarak verilen yapımlar arasında The Office, New GirlOur Planet ve Arrested Development gibi diziler yer alıyor. Bu hizmet sayesinde izleyicilerin izlemek istedikleri bölümleri saatlerce seçmek zorunda kalmayacakları söyleniyor. Bilindiği üzere rastgele karıştırma seçeneği genel olarak müzik kanalları üzerinde gerçekleştirilebilen bir özellikti. Ancak bir dizi ve film platformunda bu özelliğin ne gibi bir sonuca yol açacağı öngörülebilenler arasında yer almıyor.

    En çok bilinen online streaming platformlarından biri olan Netflix'e iki yeni rakip platformun geleceği bilinenler arasında yer alıyor. Bu online streaming platformlarından Apple+ geçtiğimiz aylarda tanıtılmış ve bu konuda en çok ilgi çeken isim Netflix filmlerinin film olarak kabul edilmemesini savunan Steven Spielberg'ün Apple+'ta yeni bir yapıma başlayacak olması olmuştu. Ayrıca Disney+ online streaming platformu da geçtiğimiz hafta içerisinde tanıtılmıştı. Bu platformda ise birçok yeni Marvel süper kahraman dizisi ve Disney Stüdyoları'nın bünyesindeki birçok filmin yer alacağı resmi olarak duyurulmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top