Hesabım
    Anne Hathaway ve Rebel Wilson’lı “Düzenbazlar”dan İkinci Fragman!

    Suç ve komedi filmi “Düzenbazlar”ın yeni fragmanı görücüye çıktı.

    Oscar, Altın Küre, Emmy ve BAFTA ödüllü başarılı aktris Anne Hathaway ve “Pitch Perfect” serisinin Şişko Amy’si olarak tanıdığımız Rebel Wilson’ın başrollerini üstlendiği suç ve komedi filmi “Düzenbazlar”ın ikinci fragmanı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.      

    Filmde başrol ikilisine geçen sene “The Ballad of Buster Scruggs”da izlediğimiz Tim Blake Nelson, “Partilerde Kız Tavlama Sanatı”nın yıldızı Alex Sharp, Ingrid OliverEmma Davies ve Douggie McMeekin gibi isimler eşlik ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise “Veep” dizisinin yapımcısı ve yönetmeni iki Emmy ödüllü Chris Addison yer alıyor.

    Steve Martin ile Michael Caine’in başrollerini paylaştığı 1988 yapımı suç ve komedi filmi “Kirli, Çürük ve Adi”nin kadın odaklı yeniden çevrimi, iki dolandırıcı kadının maceralarını konu ediniyor. Anne Hathaway ve Rebel Wilson’ın canlandırdığı karakterler kandırmacada usta olan iki kadındır. Biri daha düşük, diğeri daha yüksek standartlara sahip olan iki kadın, onlara zarar veren erkekleri alt etmek için birlikte çalışma kararı alır.

    “Düzenbazlar” ülkemizde 31 Mayıs tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top