Hesabım
    Jennifer Lopez ve Owen Wilson “Marry Me”de Buluşuyor!

    Romantik komedi türündeki “Marry Me” uyarlaması başrollerini buldu.

    Romantik komedi filmi “Marry Me” başrollerine karar verdi. Son olarak geçtiğimiz sene “Hayatım Yalan”da rol alan Altın Küre adayı şarkıcı ve aktris Jennifer Lopez ve 2011 yapımı “Paris'te Gece Yarısı”ndaki performansıyla Altın Küre’ye aday gösterilen Owen Wilson filmin başrollerini üstlenecek. İkili daha önce 1997 yapımı aksiyon filmi “Anaconda”da birlikte rol almıştı.

    Bobby Crosby’nin kaleme aldığı aynı isimli çizgi romandan beyaz perdeye uyarlanan “Marry Me”, rock yıldızı nişanlısıyla Madison Square Garden’da evlenmek üzere olan bir pop yıldızına (Jennifer Lopez) odaklanıyor. Düğüne dakikalar kala nişanlısının onu asistanıyla aldattığını öğrenen pop yıldızı sahnede sinir krizi geçirir. Kalabalıktan rastgele birini (Owen Wilson) seçer ve onunla evlenmeye karar verir.

    Filmin yönetmen koltuğunda “Shameless”, “It's Always Sunny in Philadelphia” ve “Modern Family” gibi dizilerde yönetmenlik yapmış olan Kat Coiro oturuyor. Senaryosu John Rogers ve Tami Sagher ikilisi tarafından yazılan ve Harper Dill tarafından revize edilen filmin çekimlerine önümüzdeki sonbaharda başlanması bekleniyor. Filmin vizyon tarihi ise belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top