Hesabım
    Robert Pattinson ve Willem Dafoe'lu "The Lighthouse"dan İlk Kare!

    Korku filmi The Lighthouse'dan ilk görsel paylaşıldı.

    Başarılı yönetmen Robert Eggers'ın yeni filmi The Lighthouse'tan ilk görsel yayınlandı.Başrolünü Robert Pattinson ve Willem Dafoe'nun paylaştığı The Lighthouse filmi, 20. yüzyılda geçen bir hikayeye ev sahipliği yapmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Filmden yayınlanan karede Willem Dafoe ve Robert Pattinson'ı filmde konu olan denizfenerinin önünde görme imkanı yakalıyoruz.

    The VVitch: A New-England Folktale filminin yönetmen koltuğuna oturan ve korku türündeki başarısını kanıtlamış olan Robert Eggers, ikinci uzun metrajlı filmi olan The Lighthouse'un çekimlerini tamamladı. Bu sırada filmden Robert Pattinson ve Willem Dafoe'lu bir görsel paylaşıldı. Söylenenlere göre film, Willem Dafoe'nun hayat vereceği Old isimli bir denizfeneri bekçisini konu edinecek. Korku türünde olması beklenen The Lighthouse'un senaryosunda Robert Eggers'a Max Eggers eşlik ediyor. 35 mm kamerayla ve siyah beyaz bir şekilde çekilen film, söylenilenlere göre 1920 ve 1940'lı yılların ekipmanları kullanılarak hayata geçirildi. The Lighthouse filminin konu belli oldu, ancak hikayesinin detayları henüz resmi olarak açıklanmadı. Söylentilere göre The Lighthouse filmi eski denizcilik mitleri üzerine yazılan bir hikayeden oluşuyor. Bu durumda filmin fantastik bir yönünün olabileceği söyleniliyor.

    Geçtiğimiz yıl içerisinde Robert Pattinson ve Willem Dafoe ile yapılan bir röportajda ikili filmin çekim koşullarının çok zorlu olduğunu ifade etmişti. Başrol oyuncuları o kadar zorlanmışlar ki, film çekimlerinin dışında zorlukla birbirleriyle konuşabilmişler. Hatta Pattinson, Dafoe dışındaki insanlarla da iletişime geçmeyi bir süreliğine kesmek durumunda kalmış. Pattinson, bir sahnede kendisine uzun süre tekrar ve tekrar su püskürtüldüğünü ve bunun ardından vücudunda iğnelenme acısı hissetmeye başladığını ifade etti. Pattinson o sahnenin, bir yönetmeni yumruklamaya en yakın olduğu zaman olduğunu söylüyor. Pattinson şu sözlerle konuşmasına devam etmişti: "Robert Eggers'ı ne kadar sevsem de plajda yürümem gereken sahneyi beş kez tekrarlamam gerektiğinde bir süre sonra 'Burada neler oluyor? Yangın hortumunu yüzüme püskürtüyormuşsun gibi hissediyorum.' dediğim bir an vardı. O da 'Yüzüne yangın hortumunu püskürtüyorum' demişti. Bu bir çeşit işkence gibiydi."

    A24 altında izleyicileriyle buluşmaya hazırlanan The Lighthouse filminin vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top