Hesabım
    Leonardo DiCaprio, Guillermo Del Toro'nun "Nightmare Alley" Filminde!

    Leonardo DiCaprio'nun yeni projesi belli oldu.

    The Shape of Water ile büyük bir başarılı kazanan Oscarlı yönetmen Guillermo Del Toro'nun uyarlamak için hazırlıklarına başladığı Nightmare Alley filminin başrolünde yer alacak olan isim duyuruldu. Söylenilenlere göre bu isim Oscar ödüllü yıldız oyuncu Leonardo DiCaprio oldu.

    1947 yılında izleyicileriyle buluşan ve ülkemizde "Şarlatan" adıyla bilinen film-noir türündeki Nightmare Alley filmi Guillermo Del Toro tarafından uyarlanıyor. William Lindsay Gresham'in yazarı olduğu romandan ikinci uyarlanacak olan Nightmare Alley'nin başrolünde yer alacak olan isim ise belli oldu. Bu isim Titanic, The Revenant, Inception, The Departed, The Wolf of Wall StreetThe Great Gatsby gibi yapımlarla tanıdığımız yıldız oyuncu Leonardo DiCaprio oldu. Nightmare Alley filminin yönetmen koltuğuna Guillermo Del Toro'nun oturmasının yanı sıra, senaryosunu ve yapımcılığını da Del Toro üstleniyor. Filmin senaryosunda ona eşlik eden isim ise The Forbidden Room ve Seances'ın senaryosunda imzası bulunan Kim Morgan oluyor. Filmin tüm dünyadaki dağıtım hakları Fox Searchlight'ın elinde bulunuyor.

    Nightmare Alley romanı, bir dolandırıcının hikayesini odağına alıyor. Genç ve hırslı bir dolandırıcı, en az kendisi kadar yoldan çıkmış bir kadın psikiyatr ile işbirliği yapmaya başlar. Başlarda ikilinin insanları soymak için kullandığı mental yöntemler fazlasıyla işe yarıyor, aynı zamanda dolandırıcıları eğlendiriyordur. Ancak bir süre sonra kadın, genç dolandırıcıya karşı ateş açmaya başlayacak ve roller değişecektir. Bilindiği kadarıyla Nightmare Alley çekimlerine önümüzdeki sonbahar aylarında başlanacak. Guillermo Del Toro'nun Nightmare Alley projesinin yanı sıra yönetmenliğini üstleneceği gelecek projeleri arasında bir müzikal live-action animasyon olması beklenen Pinocchio filmi ve henüz adı bilinmeyen bir Michael Mann belgeseli bulunuyor. Leonardo DiCaprio'nun ise Akira animesinin Hollywood uyarlaması üzerinde çalışmaları sürerken, gelecek projeleri arasında oyuncunun bir polise hayat vereceği The Black Hand, Martin Scorsese'nin yeni filmi Killers of The Flower Moon ve bir diğer Scorsese filmi olup başkan Theodore Roosevelt'in yaşamını konu edinecek olan Roosevelt bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top