Hesabım
    Dağıtım Sektörünün Yeni Üyesi: STL3 Film

    Dağıtım sektörüne yeni bir soluk katması beklenen STL3 Film, faaliyetlerine başlıyor.

    Sinema sektörünün tecrübeli isimlerinden Haydar Satıl'ın kurucusu olduğu STL3 dağıtım şirketi, faaliyetlerine başlamış bulunuyor. Dağıtım şirketi STL3'ün temek hedefinin sektördeki sorunları ortadan kaldırmak olduğu belirtilenler arasında yer alıyor.

    Haydar Satıl'ın kuruculuğunu üstlendiği dağıtım firması STL3, dağıtım sektöründeki sorunları ortadan kaldırmak üzere avantajlara sahip olduğu belirtilerek çalışmalara başlamış bulunuyor. Film ekibinde yer alan isimlerin yalnızca görevlerine odaklanmalarını savunan STL3 ekibi, filmin izleyicisiyle buluşması için gereken kaynağı, ayni ve maddi sponsorluk bularak film vizyona girmeden önce ve vizyondan sonraki tüm süreçleri kapsayan medya ve PR desteğini vererek sağlıyor. Şirketin filmlerin, yurt içi ve yurt dışı TV satışını yapması ve film ile ilgili ürün ya da ürünler üretip satarak yapımcıya farklı kazanç modelleri geliştirerek destek vermesi amaçlanıyor. Ayrıca STL3 dağıtım şirketinin doğru senaryo ile doğru yapımcıyı bir araya getirerek film sektörünün yeni uzlaşmacısı olması hedefleniyor. Genel müdürlüğünü Asu Sanem Kaya’nın üstlendiği STL3’ün, dağıtacağı filmlerin programlamasını Volkan Arslan ve Betül Günay'ın yaptığı bilinenler arasında yer alıyor.

    STL3 dağıtım şirketinin gelecek projeleri arasında şu filmler bulunuyor: Hayatta Olmaz, Lavinya, Metruk Mars, Cin, Sahir, Ne Olur Gitme...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top