Hesabım
    Boyd Holbrook ve Michael C. Hall’lu “In the Shadow of the Moon”a İlk Bakış!

    Gerilim filmi “In the Shadow of the Moon”dan ilk görsel geldi.

    2017 yapımı “Logan: Wolverine”in kötü adamı olarak hafızalara kazınan Boyd Holbrook ve fenomen dizi “Dexter”ın Altın Küre ödüllü yıldızı Michael C. Hall’un başrollerini paylaştığı Netflix yapımı gerilim filmi “In the Shadow of the Moon”dan ilk kare sinemaseverlerin huzuruna sunuldu.

    Filmin oyuncu kadrosunda “Fargo” ile Emmy’ye aday gösterilen Bokeem Woodbine, “The Last Man on Earth”ün Erica’sı Cleopatra Coleman, Sarah DugdaleRyan Allen, Billy Otis ve Juan Carlos Velis gibi isimler yer alıyor. Merakla beklenen filmin yönetmenliğini “Vampir Cehennemi”, “Kan Kokusu” ve “Temmuz Soğuğu” gibi filmlerle tanınan Jim Mickle üstlenirken, senaryoya Gregory Weidman ve Geoff Tock ikilisi imza atıyor.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “In the Shadow of the Moon”, dedektif olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ve azılı bir seri katilin peşine düşen Locke isimli bir polis memuruna (Boyd Holbrook) odaklanıyor. Katilin işlediği cinayetler tüm bilimsel açıklamaların ötesine geçmeye başladığında, Locke’un gerçeği bulma saplantısı kariyerini, ailesini ve hatta akıl sağlığını mahvetmeye başlar.

    “In the Shadow of the Moon” 9 Ağustos tarihinde Netflix'te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top