Hesabım
    TRT Belgesel Günleri Başladı!

    TRT Belgesel Günleri, dopdolu programıyla izleyicileriyle buluşuyor.

    Bu yıl 11. kez düzenlenen TRT Belgesel Günleri, kapılarını izleyicilerine açtı. Nisan ayı içerisinde sinemaseverlerle buluşacak olan TRT Belgesel Günleri, izleyicilerini bekliyor. TRT Belgesel Günleri 25 - 30 Nisan tarihleri arasında düzenleniyor.

    Geçtiğimiz yıl da her yıl olduğu gibi sinemaseverler tarafından ilgiyle karşılanan TRT Belgesel Günleri, kapılarını izleyicilerine açtı. Bünyesinde paneller, söyleşiler, forumlar, film gösterimleri düzenlenecek olan belgesel günleri çeşitli mekanlarda gerçekleştirilecek. Bu mekanlar arasında CVK Park Bosphorus Hotel, TRT İstanbul Radyosu, Notre Dame De Sion Fransız Lisesi, Akbank Sanat, Cinemo Sinemaları, Salt Galata, İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu, The Marmara Pera ve The Marmara Şişli gibi İstanbul'un önemli mekanları bulunuyor. Bu mekanlar arasında Notre Dame De Sion Fransız Lisesi, TRT İstanbul Radyosu ve İstanbul Modern Sanat Müzesi'nde düzenlenecek olan gösterimler ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

    TRT Belgesel Günleri, bir yarışmayla sonlandırılacak. Belgesel Günleri'ne başvuran ve değerlendirmede yarışma aşamasına kabul edilen belgesel filmlere, 29 Nisan tarihinde düzenlenecek bir törenle ödülleri teslim edilecek. Yarışmanın sonucunda ödül kazanmaya layık görülen üç ayrı proje 10.000TL ile ödüllendirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top