Hesabım
    Bond 25 Tanıtımında Neler Yer Aldı?

    Daniel Craig'li Bond 25'dan ilk tanıtım yayınlandı.

    Daniel Craig'in son kez James Bond rolüne bürüneceği Bond 25'in ilk tanıtımı yapıldı. Geçtiğimiz haftalarda Phoebe Waller-Bridge'in de senarist kadrosuna katıldığı filmin tanıtımında filmle ilgili ipuçlarını verildi. Filmin kadrosunda yer alacak olan isimler kesin olarak paylaşıldı. Ancak filmin adı henüz belli olanlar arasında yer almadı. Ayrıca Rami Malek, Bond hayranları için bir video hazırladı.

    Ben Whishaw ve Ralph Fiennes'in Q ve M karakterlerine hayat vermek üzere geri dönmesi beklenen Bond 25'ın tanıtımı yapıldı. Tanıtımının canlı yayın aracılığıyla sosyal medya üzerinden yayınlanacağı bilgisi daha önce tüm dünya ile paylaşılmıştı. Ayrıca bilindiği üzere daha önce de filmin Norveç'te başlayan çekimlerinden bir kovalama sahnesi videosu filmin hayranları tarafından yayınlanmıştı. Oslo'da başlayan çekimlerde yaralı, maskeli ve silahlı bir adamın genç bir kızı kovaladığı görülüyordu. Ancak bu sahnenin Ralph Fiennes'in canlandırdığı M karakterine ait bir flashback olabileceği söylenmişti. Filmin yeni kötü karakteri olarak Rami Malek'in kör bir adama hayat vereceği söylentiler arasında yer alıyordu. Bir yetkili tarafından bugüne kadar onaylanmayan bu bilgi, aynı zamanda filmin yapımcıları tarafından reddedilmemişti. Ancak şimdi Rami Malek'in Bond 25'ın kadrosuna katıldığı kesinleşti. Malek'in yanı sıra Lashana Lynch, David Dencik, Ana De Armas, Billy Magnussen, Jeffrey Wright, Dali Benssalah gibi isimlerin kadroda yer alacağı söylendi. Filmin çekimleri Norveç'in ardından İtalya, Londra ve Jamaika'da gerçekleştirilecek.

    Bond 25'ın oyuncu kadrosunda başrolde yer alan Daniel Craig'in yanı sıra Mavi En Sıcak Renktir, Aşkın Algoritması, Büyük Budapeşte Oteli, The Lobster, Alt Tarafı Dünyanın Sonu gibi filmlerin başarılı oyuncusu Lea Seydoux; Harry Potter serisinde Voldemort olarak izlediğimiz, The Constant Gardner, Schindler's List, Büyük Umutlar, Coriolanus gibi filmlerin yıldız oyuncusu olan ve Büyük Budapeşte Oteli'nde Lea Seydoux'a eşlik eden Ralph Fiennes; Moonlight, 28 Days Later, Gizli Güzellik, Rampage: Büyük Yıkım gibi filmlerden tanıdığımız Naomi Harris; Bulut Atlası, Parfume: The Story of A Murderer, The Lobster, Mary Poppins: Sihirli Dadı, Ayı Paddington, London Spy, Danimarkalı Kız gibi yapımların beğenilerek izlenilen oyuncusu Ben Whishaw; The Imitation Game, Penny Dreadful gibi yapımlarda izleme imkanı bulduğumuz Rory Kinnear ve Jose Alfredo Fernandez yer alıyor. Senaryosunun tekrar yazıldığı ve aynı anda çekimlerine de başlanan filmin yönetmen koltuğuna Cary Fukunaga otururken, senaryo değişikliği için Neil Purvis ve Robert Wade'in senaryosunu yeniden yazmak üzere Scott Z. Burns görevlendirilmişti. Buna ek olarak da filmin senarist ekibine Daniel Craig'in yardımlarıyla Fleabag dizisinin yaratıcısı Phoebe Waller-Bridge eklendi.

    Bond 25, ülkemizdeki izleyicileriyle 3 Nisan 2020 tarihinde sinemalarda buluşmak için hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top