Hesabım
    Vin Diesel'ın Avatar'daki Rolü Kesinleşti

    Vin Diesel, Avatar devam filminde rol alacak.

    Hollywood'un aksiyon filmlerinin vazgeçilmez oyuncusu Vin Diesel'ın Avatar devam filminde rol alacak olması kesinlik kazandı. Entertainment Tonight'ın Vin Diesel ile yaptığı röportajda, oyuncunun Avatar'da alacağı rolün kesinleştiği ortaya çıktı.

    Yıldız oyuncu Vin Diesel geçtiğimiz ay içerisinde yönetmen James Cameron ile birlikte çektiği bir videoyu sosyal medya üzerinden paylaşmıştı. Video paylaşımının içeriğinde Avatar etiketine yer veren oyuncu, akıl karışıklığın neden olmuştu. Ancak kesin bir açıklama da o günden beri gelmemişti. Şimdi ise Vin Diesel ile Avengers: Endgame galasında yapılan bir röportajda oyuncunun Avatar 2'da yer alacağı ortaya çıktı. Guardians of The Galaxy filmlerinde seslendirdiği Groot karakteri ve Fast and Furious serisiyle tanınan başarılı oyuncu Avatar 2 filmiyle ilgili şu sözlere yer verdi: "Muhtemelen bütün oyuncu kadrosunda favorim olan ve ailem gibi olan kişi Zoe Saldana. Avatar'da da öyle. Avatar'da rol alıyor olmamın sebeplerinden biri de bu. Her zaman uçuk biriydim biliyorsunuz ki. Avengers'ı kutlayabildiğim gibi Fast and Furious da 2020'de geliyor." Avatar filminde hangi rolü canlandıracağı henüz bilinmeyen Vin Diesel'ın gelecek projeleri arasında Guardians of The Galaxy 3, bir süper kahraman filmi olması beklenen Bloodshot ve Fast and Furious 9 gibi filmer bulunuyor.

    Bilindiği üzere James Cameron'a Avatar'ın devam filmleri için verilen bütçe yaklaşık olarak 250 milyon doları buluyor. Henüz tam adı açıklanmayan Avatar 2'nin oyuncu kadrosunda Guardians of The Galaxy ve Marvel Sinematik Evreni'nin Gamora'sı, Zoe Saldana, Terminatör Kurtuluş, Titanların Savaşı gibi filmleriyle tanıdığımız Sam Worthington, Alien filmiyle herkesin aklına kazınan Sigourney Weaver, Don't Breathe, Tombstone gibi filmlerden tanıdığımız usta oyuncu Stephen Lang, Cameron ile birlikte Titanic'te birlikte çalışma imkanı yakalayan Oscar ödüllü başarılı oyuncu Kate Winslet, Er Ryan'ı Kurtarmak, Sky Captain ve Yarını Kurtarmak, Boiler Room, Sneaky Pete gibi yapımlardan tanıdığımız Giovanni Ribisi, Sopranos ve Nurse Jackie'den tanıdığımız ödüllü oyuncu Edie FalcoOona Chaplin ve Cliff Curtis bulunuyor.

    Avatar 2, 17 Aralık 2020 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top