Hesabım
    Korku Üçlemesi "Fear Street"in Oyuncu Kadrosu Genişliyor

    Fear Street Part 1'ın oyuncu kadrosuna yeni isimler eklendi.

    Fox bünyesinde geliştirilen Fear Street üçlemesinin ilk filmi için hazırlıklara başlandı. Fear Street Part 1'ın oyuncu kadrosuna iki yeni isim eklendi. Korku serisinin ilk filminin oyuncu kadrosunda yer alacak yeni isimler Emily Rudd ve McCabe Slye oldu.

    Yönetmen koltuğuna Honeymoon filmine imza atmasıyla tanıdığımız Leigh Janiak'ın geçtiği Fear Street Part 1'ın oyuncu kadrosunda iki yeni isim eklendi. Bu isimler ise The Romanoffs dizisinden tanıdığımız başarılı oyuncu Emily Rudd ve şimdilerde gösterimde olan DestroyerCameron Post'a Ters Terapi filmlerinden tanıdığımız McCabe Slye oldu. Bilindiği kadarıyla Rudd'un rolü Sadie Sink'in canlandıracağı karakterin ablası olacakken, Slye iki farklı karakteri birden canlandıracak. Bu rollerden biri yaz kampında çalışan Bobby Slater olacakken diğeri 1966 yılına gidildiğinde görme imkanı bulacağımız kasabanın alkoliklerinden Mad Thomas olacak. 1989 yılında yayınlanmaya başlanan çok satan kitap serisinden uyarlanması beklenen Fear Street serisi, Shadyside isimli kurgu bir kasabada geçiyor. 80 milyondan fazla satış rakamına ulaşan Fear Street serisi A New Girl isimli kitap ile başlıyor. Bilindiği üzere filmler kasabada yaşayan gençler üzerinde yoğunlaşacak. Bu gençler zaman zaman paranormal olaylara maruz kalırken, zaman zaman da kötü niyetli insanların gizemini çözmeye çalışacaklar. Üçlemenin birer ay arayla arka arkaya yayınlanması planlananlar arasında yer alıyor.

    Fear Street'in oyuncu kadrosunda yer alacak isimler arasında Walk of Shame, The Box, Seeking A Friend For The End of The World, Love gibi yapımlardan tanıdığımız Gillian Jacobs; The Code, Manhattan, The Pasific, Rush gibi yapımlardan hatırladığımız Ashley Zukerman; Birds of Prey'de rol alması beklenen Charlene Amoia; Dark Matter dizisinden hatırladığımız Kiana Madeira gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosu, R.L. Stine'in roman serisinden uyarlanarak Janiak, Phil Graziadei, Roberto Patino, Zac Olkewicz ve Kate Trefry tarafından kaleme alınacak. Bilindiği üzere Stine'in daha önce de kitapları beyaz perdeye uyarlanmıştı. Bu kitaplar arasında Goosebumps yer alıyordu.

    Leigh Janiak'ın yönetmen koltuğuna geçtiği Fear Street üçlemesinin 2020 yılı içerisinde izleyicileriyle buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top