Hesabım
    TRT'nin Çizgi Dizi Uyarlaması '"Kuklalı Köşk: Hırsız Var" Sinemalarda!

    Sevilen çizgi dizinin beyaz perde uyarlaması Kuklalı Köşk: Hırsız Var vizyondaki yerini aldı.

    TRT Çocuk kanalında minik izleyicileriyle buluşan Kuklalı Köşk çizgi dizisi beyaz perdeye uyarlandı. İzleyicilerini ekrana bağlayan yarı animasyon çizgi dizinin film uyarlamasında Kadir Çöpdemir ve Serkan Şengül başrolü paylaşıyor. Kuklalı Köşk: Hırsız Var geçtiğimiz hafta sinemalardaki yerini aldı bile!

    Sevilen komedyen Kadir Çöpdemir ve Serkan Şengül'ün başrolünü paylaştığı Kuklalı Köşk: Hırsız Var'ın konusu ise şöyle: Film, zengin olma hayali kuran bir grup hırsızın, canlı kuklaları çalmaları sonucu başlarına gelen maceraları konu ediyor. Büyük bir köşkte yaşayan Müşfik Amca’nın bir akşam arkadaşlarının davetine katılması, beklenmedik olayların gelişmesine neden olur. Müşfik’in evine girmeyi planlayan Behçet ve Riko adındaki hırsızlar, onun evden ayrılmasıyla birlikte planlarını uygulamaya koyulur. Hırsızlar evde kimsenin olmadığını düşünmektedir ancak bilmedikleri çok önemli bir şey vardır. Müşfik, evden giderken köşkü kuklalara emanet etmiştir. Eve hırsızların girdiğini gören kuklalar, evi hırsızlara karşı savunmaya başlar. Karşılarında birden canlı kuklaları görünce ne yapacaklarını şaşıran Behçet ve Riko, kuklaların daha çok para edeceğini düşünüp, onları kaçırmaya karar verir. Ancak bunu yapmak, sandıkları kadar kolay olmayacaktır. Aile ve çocuk komedisi olan Kuklalı Köşk: Hırsız Var, izleyicilerinden ilgi görmeyi sürdürüyor.

    Mustafa H. Öztürk yönetmenliğindeki "Kuklalı Köşk: Hırsız Var" yarı animasyon olma özelliğiyle kullanılan teknikler ve teknoloji olarak Türkiye'de ilkler arasına giriyor. Reel-animasyon olan filmin oyuncu kadrosunda Kadir Çöpdemir ve Serkan Şengül'ün yanı sıra Ali Uyandıran, Asena Tuğal gibi isimler yer alıyor. Senaryo ise Fatih Özcan'ın imzasını taşıyor. Bilindiği üzere Kuklalı Köşk: Hırsız Var filmi emanet bilinci, işbirliği ve güven temasını işliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top