Hesabım
    Green Book'un Yönetmeni Peter Farrelly'nin Yeni Filmi Belli Oldu

    Peter Farrelly yeni filmi için hazırlıklara başladı.

    91. Akademi Ödülleri'nde En İyi Film ödülüne layık görülen Green Book'un yönetmen koltuğuna oturan Peter Farrelly'nin yeni film projesi resmi olarak duyuruldu. Film, Joanna Molloy ve John “Chickie” Donohue'nun romanından beyaz perdeye uyarlanacak. Kitabın ismi ise The Greatest Beer Run Ever: A True Story of Friendship Stronger Than War olarak biliniyor.

    J.T. Molloy ve John Donohue'nun yaratıcısı olduğu The Greatist Beer Run Ever kitabı beyaz perdeye uyarlanıyor. Filmin yönetmen koltuğuna oturacak olan isim ise Akademi Ödülleri'nin En İyi Film Oscar heykelciğini kaldıran filmi Green Book'un yönetmeni Peter Farrelly oluyor. Bilindiği üzere kitap ilk kez 2017 yılında okuyucularıyla buluşmuştı. Film, izleyicilerini 1967 yılına Vietnam Savaşı dönemine götürecek. Gerçek bir hikayeden yola çıkan kitabın konusu ise şöyle: John 'Chick' Donohue 26 yaşında ABD Deniz Piyadeleri'nin emektar isimlerinden biridir. 1967 yılının New York'unda yaşayan John, artık deniz ticareti yapan bir adamdır. Bulunduğu barda, savaş sırasında yakınlarını kaybeden erkekler toplanmıştır. Şimdi ise orduya karşı gelen protestoculara dönüşüyorlardır. Vatansever bir topluluk çoğu kişiye saçma gelen bir fikri ortaya atar. Bu plana göre aralarından biri Vietnam Savaşı'na sızacak, savaşmakta olan yakınlarını bulacaktır. Bulduğu kişilere de evlerine dönmelerini öğütleyecek, onlara mesaj verecek ve onları eğlendirip bira içirecektir. Chick, bunun için gönüllü olur. Bira taşıyan bir kargo gemisiyle Vietnam'a gider. Ancak Tet Harekatı tarafından yakalanır. Öncelikle savaşa bir gözcü olarak katılan Chick, bir süre sonra orada tutsak haline gelecektir.

    The Greatest Beer Run Ever filminin senaryosunu Green Book'un senaryosunda imzası bulunan, ayrıca Armageddon, Con Air gibi filmlerden tanıdığımız Brian Currie ve Pete Jones kaleme alacak. Filmin yapımcıları arasında David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Andrew Muscato gibi isimler yer alıyor. Filmin prodüksiyonuna ne zaman başlanacağı bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top