Hesabım
    David O. Russell, Jennifer Lawrence'a Özel Senaryo Yazıyor!

    David O. Russell ve Jennifer Lawrence, Tribeca Film Festivali'nde görüntülendi.

    Daha önce birçok filmde birlikte çalışan David O. Russell ve Jennifer Lawrence, New York'ta gerçekleştirilen Tribeca Film Festivali'ne katıldı. Filmleri hakkında konuşmak üzere festivalde bulunan ikiliden yönetmen David. O. Russell, Lawrence'a özel bir senaryo yazmaya başladığını ifade etti.

    Jennifer Lawrence'a En İyi Kadın Oyuncu ödülü kazandıran Silver Linings Playbook, American Hustle ve Joy filmlerinde Lawrence ile birlikte çalışan yönetmen David O. Russell, başarılı oyuncuya özel bir senaryo hazırladığını açıkladı. Ancak film hakkında daha fazla bilgiye ulaşılamadı. Jennifer Lawrence, Russell'ın sözlerine "Sen yazarsın, ben oynarım. Bana bunu nasıl daha iyi yapabileceğimi anlamıştın."  Russell, özellikle Lawrence ile ilk kez birlikte çalıştıkları film olan American Hustle filminden bahssetti. Lawrence'ın Christian Bale'in karısı olması gereken rol için düşündüğü son isim olduğunu söyleyen yönetmen, "Öncelikle çok gençtin ve senden önde gelen başka aktrisler vardı." Lawrence'ın son şans olduğunu ifade eden Russell, karakterin gür saçlı ve uzun tırnaklı olarak tasvir edilmesinden dolayı ilk sıralarda yer almadığını söyledi. Bilindiği üzere yönetmen David O. Russell ve Oscarlı oyuncu Jennifer Lawrence'ın birlikte yaptığı filmler olan Silver Linings Playbook, Joy ve American Hustle dünya çapında toplamda 588.7 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Jennifer Lawrence'ın henüz adlandırılmayan David O. Russell projesinin yanı sıra gelecek filmleri arasında X-Men: Dark Phoenix, henüz adı belli olmayan Lila Neugebauer film projesi ve Adam McKay yönetmenliğindeki biyografik film Bad Blood yer alıyor.

    Geçtiğimiz günlerde açılışını yapan Tribeca Film Festivali, tam gaz devam ediyor. Ülkemizden Nuh Tepesi filmine de seçkisinde yer veren festivalde Robert De Niro ve Martin Scorsese gibi önemli isimler panel düzenliyor. New York'ta düzenlenen film festivali 5 Mayıs tarihine kadar sinemaseverlerle buluşmaya devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top