Hesabım
    Hobbs & Shaw'da Sürpriz Bir Kötü Kahraman mı Var?

    Hobbs & Shaw filmi hakkında yeni bir detay ortaya çıktı.

    Dwayne Johnson ve Jason Statham'in başrolünde yer alması beklenen Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw filmi ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Söylentilere göre filmin kötü adamı Idris Elba'nın haricinde ikinci bir sürpriz kötü karakter yer alabilir. Bu karakteri canlandıran isim olarak ise John Wick serisinin yıldız ismi Keanu Reeves veriliyor.

    Fast and Furious Presents: Hobbs and Shaw filmiyle ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. The Hashtag Show'un yaydığı dedikodulara göre, filmde ikinci bir kötü karakter yer alıyor. Bu karakteri canlandıran kişi olarak ise Matrix serisi, Bill & Ted serisi ve son filmi merakla beklenen John Wick serisinin yıldız oyuncusu Keanu Reeves'in adı geçiyor. Reeves'in karakteri hakkında, kötü karakter olması dışında bir bilgi yer almıyor. Ancak, bu karakterin filmin sonunda görüntülenerek sonraki yapımlar için ucu açık bir durum yaratması bekleniyor. Bu sahnenin jenerik sonrası kısımda da yer alabileceği söyleniyor.

    Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw filminin konusu ise şöyle: Cüsseli kanun adamı Hobbs Amerikan Diplomatik Güvenlik Hizmeti'ne son derece sadık biridir. Shaw ise kanun tanımayan eski bir İngiliz askeri operasyon üyesidir. Bilindiği üzere Hobbs ve Shaw karakterleri Fast and Furious 7 filminde ilk kez bir araya geldiklerinde birbirlerinin işini bitirmeye çalışmış ve yalnızca yumrukları konuşmuştu. Ancak filmin kötü kahramanı olan siber-genetik hileleriyle geliştirilen anarşist Brixton ortaya çıktığı zaman, ikilimiz işbirliği yapmak zorunda kalacaktır. İnsanlığı bir çeşit biyolojik tehdit altında bırakan Brixton, insanlığı sonsuza kadar değiştirmek istiyordur. Bu büyük mücadelede Hobbs ve Shaw'a yardım edecek isim ise bir M16 ajanı ve Shaw'ın kızkardeşi olan Hattie Shaw olacaktır.

    Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw filminin oyuncu kadrosunda karakterlere tüm seride hayat vermiş olan aksiyon filmlerinin aranan ismi haline gelen ve Jumanji: Welcome To The Jungle, Gökdelen, Hızlı ve Öfkeli serisi, G.I. Joe: Misilleme gibi filmlerin yıldız oyuncusu Dwayne Johnson ve Tetikçi, Ajan, The Meg, Suikast, Koruyucu gibi filmlerden tanıdığımız Hollywood'un sert adamı Jason Statham, kötü adam rolünde izleyeceğimiz ve Thor serisi, Luther, The Wire dizisi, Losers, Star Trek: Sonsuzluk gibi yapımlarda izlediğimiz Altın Küre ödüllü Idris Elba, bu sene “Deadpool 2”de karşımıza çıkan Eddie Marsan, “The Crown” dizisinin Emmy adayı yıldızı Vanessa Kirby ve “Tam Gaz”dan tanıdığımız Eiza González yer alıyor. Merakla beklenen filmin yönetmenliğini “John Wick”, “Sarışın Bomba” ve “Deadpool 2” filmlerinden tanıdığımız deneyimli aksiyon yönetmeni David Leitch üstleniyor. Senaryosuna ise serinin birçok filminde imzası bulunan senarist Chris Morgan imza atıyor.

    Filmin ülkemizdeki izleyicileriyle 2 Ağustos 2019 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top