Hesabım
    Gerilim Filmi “I Saw a Man With Yellow Eyes” Başrollerini Buldu!

    “I Saw a Man With Yellow Eyes”ın yönetmenliğini Castille Landon üstleniyor.

    Psikolojik gerilim filmi “I Saw a Man With Yellow Eyes” başrollerine karar verdi. “Grey's Anatomy” dizisinin iki Altın Küre adayı yıldızı Katherine Heigl, iki Emmy ödüllü Harry Connick Jr. ve geçen sene “Goosebumps 2: Haunted Halloween”de izlediğimiz genç yıldız Madison Iseman filmin başrollerini üstlenecek.

    Hikaye detayları henüz tam olarak belli olmayan “I Saw a Man With Yellow Eyes”, kuvvetli ve dehşet verici halüsinasyonlarla mücadele eden Rain (Madison Iseman) adında şizofreni hastası genç bir kıza odaklanıyor. Kız, komşularının küçük bir çocuğu kaçırdığından şüphelenmektedir. Ebeveynleri (Katherine Heigl ve Harry Connick Jr.) ise kendi acıklı sırlarını ortaya çıkarmadan, çaresizce kızlarının normal bir hayat sürmesine yardım etmeye çalışmaktadır. Kızın söylediklerine inanan tek kişi Caleb (Israel Broussard) adında bir gençtir ancak Rain, Caleb’ın gerçekten var olduğundan emin değildir.

    Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini “Albion: The Enchanted Stallion” ve “Apple of My Eye” filmlerine imza atan Castille Landon üstleniyor. Çekimlerine Florida’nın Tampa ve St. Petersburg kentlerinde başlanan filmin oyuncu kadrosunda Israel Broussard, Eugenie Bondurant, Enuka OkumaBrian Yang ve Jannette Sepwa gibi isimler de yer alıyor. Filmin vizyon tarihi ise henüz belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top