Hesabım
    Octavia Spencer’lı Korku Filmi “Ma”dan Yeni Kare Geldi!

    Korku türündeki “Ma”nın yönetmen koltuğunda Tate Taylor oturuyor.

    Duyguların Rengi”, “Gizli Sayılar” ve “Suyun Sesi” gibi filmlerle tanınan Oscar ödüllü başarılı oyuncu Octavia Spencer’ın başrolünü üstlendiği korku ve gerilim filmi “Ma”dan yeni bir kare görücüye çıktı.

    Merakla beklenen filmin oyuncu kadrosunda Missi PyleLuke EvansJuliette LewisAllison JanneyMcKaley MillerDiana SilversDominic BurgessVictor TurpinDante BrownKyanna Simone SimpsonCorey Fogelmanis ve Gianni Paolo gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise “Pretty Ugly People”, “Duyguların Rengi” ve “Get on Up” gibi filmlerle tanınan ve son olarak 2016 yılında “Trendeki Kız” ile karşımıza çıkan BAFTA adayı yönetmen Tate Taylor üstleniyor.

    Film, Ohio'nun bir kasabasında yaşayan orta yaşlardaki yalnız bir kadının genç bir arkadaş grubunu evine davet etmesi üzerine yaşananları konu ediniyor. Issız bir kırsaldaki evinde büyük bir parti düzenleyen ve gençlerin de katılmasını isteyen kadının yapacaklarını kimse tahmin edemeyecektir. Gençler çok şanslı olduklarını düşündükleri sırada ev sahiplerinin niyetini sorgulamaya başlayacakları olaylar yaşanacaktır. Sue Ann adındaki ev sahibinin konukseverliği zaman geçtikçe bir takıntı haline dönüşecek ve gençlerin rüya gibi geçen akşamlarını hayatlarında yaşayabilecekleri en korkunç kabusa ve Ma'nın evi de dünya üzerinde gidebilecekleri en kötü mekana dönüştürecektir.

    “Ma” ülkemizde 31 Mayıs tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top