Hesabım
    Fantastic Beasts 3 Ne Zaman Gösterime Girecek?

    Fantastik Canavarlar devam filminin vizyon tarihi hakkında açıklama yapıldı.

    Harry Potter evreninin geçmişine giden ve bu evrendeki Fantastik Canavarlar kitabının yazarı olan Newt Scamander'ın yaşadıklarını konu edinen Fantastic Beasts serisinin devam filmi hakkında yeni bir bilgi paylaşıldı. Serinin üçüncü filmi olacak olan devam filmi, bir süredir ertelenmelerle uğraşıyordu. Şimdi ise bir kez daha vizyon tarihi ileri alındı.

    Eddie Redmayne'i Newt Scamander olarak izlediğimiz ve bizleri bir kez daha Harry Potter evreninin sihirli dünyasına götüren Fantastic Beasts serisinin üçüncü filmi hakkında yeni bir detay ortaya çıktı. Warner Bros tarafından bir süredir ertelenen film, bu kez tam bir yıl daha ertelendi. 2021 yılında izleyicileriyle buluşması planlanan filmin prodüksiyonuna ise 2020 yılında başlanacak. Vizyon tarihi olarak ise 12 Kasım 2021 tarihi belirlendi. İkinci filmiyle Johnny Depp'in canlandırdığı Grindelwald karakteriyle tanışmamıza neden olan Fantastic Beasts serisinin devam filminde Redmayne ve Depp'in bir kez daha görüleceği bilinenler arasında yer alıyor. Warner Bros'un dağıtım bölümünün başkanlık görevinde yer alan Ron Sanders bu konu hakkında şu sözleri sarf etti: "J.K. Rowling her yaştan insanı tutsak eden, bizleri olağanüstü bir sihirli yolculuğa çıkaran ilham verici ve korkutucu bir evren yarattı. Warner Bros Büyücülük Dünyası'nın ev sahibi olmaktan onur duyuyor ve ve gelecek Fantastic Beasts filmleri hakkında heyecan duyuyor. 12 Kasım 2021'de dünya üzerindeki izleyicilerinin göreceği beş filmlik serinin üçüncü filmini getirmek için geleceğe odaklanıyoruz."

    Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald filminde, Amerika Birleşik Devletleri Sihir Kongresi tarafından yakalanan Grindelwald, bulunduğu yerden kaçmayı başarmıştı. Karanlık büyücünün sihir dünyasından ayrı olan tüm canlıların hepsine hükmedecek safkan büyücüler yetiştirme planının hayata geçirilmemesi için Scamander'dan yardım istenmiş, Dumbledore ve Scamander işbirliği içerisine girmişti. Film dünya çapında 653 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Bilindiği kadarıyla üçüncü filmin yönetmen koltuğuna da ilk iki filmde olduğu gibi David Yates oturacak. Ayrıca senaryosunu da Harry Potter kitaplarının yazarı J.K. Rowling kaleme alacak. Ancak bunların dışında herhangi bir detay henüz verilmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top