Hesabım
    The Suicide Squad'ın Ratcatcher'ı Daniela Melchior Oldu!

    The Suicide Squad'ın kadrosunda Daniela Melchior katıldı.

    James Gunn yönetmenliğindeki DC Sinematik Evreni'nin yeni filmi The Suicide Squad'ın kadrosu genişlemeye devam ediyor. Filme Ratcatcher karakterinin eklenmesi üzerine, karaktere hayat verecek isim ile anlaşma yapıldı. Bu isim ise Daniela Melchoir olduğu resmi olarak duyuruldu.

    Guardians of The Galaxy filmlerinin yönetmenliğini üstlenen James Gunn'ın kovulması üzerine yönetmen DC tarafından The Suicide Squad'ın senaristliğini üstlenmesi üzerine işe alınmıştı. Bunun ardından hem The Suicide Squad'ın yönetmenliğine getirilen, hem de Guardians of The Galaxy 3 yönetmenliği konumuna geri alınan James Gunn, The Suicide Squad'a yeni karakterler eklemek istediğini açıklamıştı. Bu karakterler arasında Polka Dot Man, Peacemaker, Ratcatcher gibi karakterler yer alıyordu. Polka Dot Man'i David Dastmalchian canlandıracakken, Ratcatcher karakteri için Portekizli oyuncu Daniela Melchoir ile anlaşma sağlandığı duyuruldu. Bilindiği üzere Daniela Melchoir, Valor da Vida, A Herdeira, Ouro Verde gibi Portekiz yapımı dizilerle tanınıyor. Melchoir'in canlandıracağı Ratcatcher karakteri orijinalinde bir erkekti. Adı Otis Flannegan olan karakter çizgi romanlarda düşmanlarına karşı farelerin kullandığı işkence yöntemlerini kullanmasıyla biliniyor.

    Filmin oyuncu kadrosuna geçtiğimiz günlerde bir dedikodu olarak yayılan John Cena resmi olarak katıldı. Ancak Cena'nın nasıl bir karaktere hayat vereceği henüz bilinenler arasında yer almıyor. The Suicide Squad'ın oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında ilk filmde Captain Boomerang olarak görme fırsatı yakaladığımız Jai Courtney, Amanda Waller rolündeki Viola Davis, henüz rolü belli olmayan Idris Elba gibi isimler bulunuyor. Söylendiği kadarıyla Harley Quinn rolündeki Margot Robbie, küçük bir rol için filmde geri dönecek. Ayrıca Will Smith, Deadshot rolünü geçtiğimiz aylarda bıraktığını açıklamıştı.

    Anti kahramanları bünyesinde toplayan Suicide Squad filmi eleştirmenler tarafından olumlu karşılanmasa da dünya çapında 750 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Ayrıca En İyi Saç Makyaj Tasarımı kategorisinde Oscar ödülüne layık görülmüştü. Bu durum da Suicide Squad'ı ilk Oscar kazanan DC filmi olma niteliğine taşımıştı. James Gunn'ın yönetmenliğini üstlendiği The Suicide Squad'ın ülkemizdeki izleyicileriyle 6 Ağustos 2021 tarihinde buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top