Hesabım
    Anjelica Huston, Woody Allen ve Roman Polanski'yi Savundu

    Anjelica Huston, yönetmenlerin yaptığı cinsel istismarlar hakkında konuştu.

    Usta oyuncu Anjelica Huston, haklarında cinsel istismar suçlamaları bulunan Woody Allen ve Roman Polanski ile ilgili açıklama yaptı. Bilindiği üzere Woody Allen'ın Amazon ile yaptığı film anlaşmaları iptal edilmiş, Polanski ise Akademi'den kovulmuştu.

    John Wick: Chapter 3 - Parabellum filmiyle bir kez daha beyaz perdede görülmesi beklenen Anjelica Huston, sinema camiası tarafından dışlanan Woody Allen ve Roman Polanski'yi savundu. Huston, John Wick 3 tanıtımları sırasında gerçekleştirilen bir röportajda bu konu hakkındaki düşüncelerini söyledi. Vulture ile yapılan röportajda Huston Roman Polanski hakkında şu sözleri sarf etti: "Bu hikaye on yıl önce İngiltere'de, İtalya'da ya da Fransa'da yaşanan ve hiçkimsenin haberinin olmadığı bir hikaye olabilirdi. Bu adamlar zamanlarını böyle geçiriyorlar. Fransa'da playboy hareketi vardı. Polanski gibi olan Avrupalı duyarlılığı olan adamların çoğu titiz davranırdı. Bana göre Roman, yaptıklarının bedelini ödedi. Bu bedeli de eşi benzeri görülmemiş bir şekilde ödedi. Bu durum olağanüstü bir durum değildi." Huston sözlerine kendisinin 18 yaşındayken 42 yaşındaki bir adamla birlikte olmasını örnek vererek devam etti: "Demeye çalıştığım şey, bu tür şeyler gerçekleşir. O zamanlar şimdi yargılandıkları gibi yargılanmıyorlardı. Yani karşılaştırma yapamazsınız."

    Ayrıca bilindiği üzere Woody Allen'ın da hakkındaki cinsel istismar suçlamaları nedeniyle Amazon ile yaptığı film anlaşması sonlandırılmıştı. Woody Allen bunun ardından Amazon'a dava açmıştı. Nedeni ise kaybettiği milyonlarca dolarlık para olmuştu. Huston bilindiği üzere Allen ile Manhattan Murder Mystery ve Crimes and Misdemeanor filmlerinde birlikte çalışmıştı. Çocuk istismarıyla suçlanan Allen hakkında Anjelica Huston şu sözleri sarf etti: "İki hükümet olayı araştırdı ve ikisi de davayı sürdürmeyi başaramadı." Ayrıca Huston, yeniden Allen ile birlikte çalışabileceğini de ifade etti.

    Anjelica Huston'ın The Director olarak rol aldığı, Keanu Reeves başrollü John Wick serisinin üçüncü filmi John Wick: Chapter 3 - Parabellum, ülkemizdeki izleyicileriyle 17 Mayıs tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top