Hesabım
    Alem-i Cin 2 Sinemalarda!

    Korku filmi Alem-i Cin 2 sinemalardaki yerini aldı.

    Korku filmlerinin beğenilen yönetmeni Özgür Bakar'ın yönetmen koltuğuna geçtiği devam filmi Alem-i Cin 2 sinemalardaki yerini aldı. Doğaüstü olayları konu edinen Alem-i Cin filminin devamı olan Alem-i Cin 2 biletlerinizi buradan alabilirsiniz!

    Azazil: Düğüm, Ammar, Helak: Kayıp Köy, DeccalDeccal 2 gibi filmleriyle tanıdığımız ve genellikle korku yapımlarıyla tanınan Özgür Bakar'ının yönetmen ve senaristliğini üstlendiği Alem-i Cin filminin devam halkası olan Alem-i Cin 2'nin konusu ise şöyle: Filmde, ilk filmde meydana gelen olayların ardından yaşanan doğaüstü olaylar konu ediliyor. İlk filmde Cinler Alemi’ne hapsolan Yeliz’e kimse ulaşamamıştır. Polis, genç kızın bu gizemli kayboluşunu araştırmaya başlar. Yeliz’in kayboluşu ile ilgili tüm oklar Salih Hoca’yı gösterince, polisler onu gözaltına alır. Genç kızın kayboluşunun sorumlusu olarak görülen Salih’in sorgu odasında anlattıkları, polise benzer bir vakayı anımsatır. Salih’in anlattıkları ile Yakup’up oğlu Yusuf’un yaşadığı paranormal olaylar arasında birçok benzerlik vardır. Yakup da tıpkı Yeliz’in başına geldiği gibi cinlerin saldırısı altındadır. Dava ile ilgili yaptığı araştırmayı iyice derinleştiren polis, bir süre sonra Yakup, oğlu Yusuf ve Salih Hoca arasında çok bir karar vermek zorunda kalır.

    İzleyicilerinin beğenisine sunulan iddialı korku filmi Alem-i Cin'in senaryosunu Bakar'ın yanı sıra yönetmenle birlikte birçok kez çalışma şansı yakalayan Alper Kıvılcım kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda  Ali Kaan SerezBekir BehremSavaş Barutçu, Cihangir Köse, Sena Tuğçe GünerMiraç Sevsay gibi isimler bulunuyor. Alem-i Cin 2'nin yapımcılığını ise Bakar ve Kıvılcım'ın yanı sıra Yeşim Alp üstleniyor.

    Alem-i Cin 2 sinemalardaki izleyicilerini bekliyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top