Hesabım
    Robert Downey Jr. Neden 3.000 Kez Seviliyor?

    Morgan Stark ve Tony Stark arasında geçen repliğin nereden geldiği açıklandı.

    Avengers: Endgame'in en hoş sürprizlerinden biri, Tony Stark ve Pepper Potts'un kızı olan Morgan Stark'ın gösterilmesi oldu. Tony ve kızı Morgan arasında ise akıllara kazınan sahneler ve replikler geçti. Bu repliklerden biri "Seni 3.000 kez seviyorum." sözlerinden oluşuyordu. Ancak neden bu rakamın kullanıldığı konusunda akıllarda soru işaretleri oluşmuştu. Bu cümlenin nereden geldiği konusunda bunun üzerine açıklama yapıldı.

    Söylenilenlere göre Tony Stark ve Morgan Stark arasında geçen sevgi cümlesi "I love you 3.000"ın gerçek hayatta bir karşılığı bulunuyor. Tony Stark rolünde izlediğimiz Robert Downey Jr., yönetmen kardeşler Joe Russo ve Anthony Russo ile sohbeti sırasında kendi çocuklarından biriyle arasında geçen bir olayı anlatmış. Bilindiği üzere Robert Downey Jr.'ın üç çocuğundan biri, ona "I love you 3.000" cümlesini sürekli olarak kuruyormuş. Joe ve Anthony Russo da bu durumu anlamlı buldukları için filmde kullanmak istemişler. Bu replik, Avengers: Endgame'in başında yer almasının yanı sıra Tony Stark'ın ölümünün ardından ortaya çıkan kayıtta da yer alıyordu. Tony, Avengers ekibiyle birlikte göreve gitmeden hemen önce ailesine bir mesaj bırakmak istemişti. Bu mesajda da "I love you 3.000" cümlesi geçiyordu.

    Ancak 3.000'in anlamı yalnızca bununla sınırlı değil. Tüm Marvel filmlerinin sürelerini topladığınızda toplamda 3.000'i elde edebiliyoruz. Buna Spiderman: Far From Home filmi de dahil ediliyor. Ayrıca başka replikler hakkında da bilgi verildi. Bir söyleşi sırasında yönetmenler, Tony'nin Sonsuzluk Eldiveni'ni giydiği zaman söylediği söz olan "I am Iron Man" cümlesi aslında senaryoda yoktu. Tony'nin o sırada hiçbir şey söylememesi gerekiyordu. Çünkü Russo Kardeşler o an için binlerce replik denemişler, ancak hiçbirinin yeterli olmadığını düşünmüşlerdi. Ardından kurgucu Jeff Ford'un "I am Iron Man" repliğini önermesinin herkesin içine sinen bir durum olduğu belirtildi.

    Tüm Marvel Sinematik Evreni kahramanlarını son kez bir arada görebilme imkanı bulabileceğimiz Avengers: Endgame filmi sinemalarda gösterilmeye devam ediyor. İlk günlerinde rekor bir izlenme sayısına ulaşan film, istikrarını iki haftadır koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top