Hesabım
    Natalie Portman, Rol Aldığı Star Wars Filmleri Hakkında Konuştu

    Natalie Portman'dan Star Wars yorumu...

    Dünyanın dört bir yanında serinin başından itibaren sevilerek izlenen Star Wars filmleri hakkında yıldız oyuncu Natalie Portman'dan yorum geldi. Empire Magazine'e konuşan Portman, 1990'lı yıllarda rol aldığı Star Wars üçlemesi hakkında konuştu. Bu üçlemede nam-ı diğer Darth Vader olan Anakin Skywalker'ı daha yakından tanıma imkanı bulmuştuk. Natalie Portman ise Luke ve Leia'nın annesi olan Padme'nin gençliği rolünde Star Wars filmlerinde yer almıştı.

    Şimdilerde Star Wars serisinin son üçlemesinin son filmi olan J.J. Abrams imzalı The Rise of Skywalker filmi vizyona girmeye hazırlanırken, Natalie Portman'ın yaptığı açıklama ile geçmişe dönüyoruz. The Phantom ManaceAttack of The Clones ve Revenge of The Sith filmlerinde Padme karakterine henüz 16 yaşındayken hayat vermeye başlayan Natalie Portman filmler hakkında şu sözleri sarf etti: "Bu zordu. Tam bir talihsizlikti. Çünkü insanlar yeni gelecekler için çok heyecanlıydı ve hayal kırıklığına uğradılar. Ayrıca o yaştayken böyle bir canavarlığın doğasını gerçekten anlayamamıştım. Bu kadar çok beklenen bir şey yalnızca hayal kırıklığına uğratabilirdi."

    Black Swan filmiyle büyük bir başarının sahibi olan Natalie Portman, son olarak Vox Lux isimli filmde yer aldı. Vox Lux, bir süperstarın hayat hikayesini konu ediniyor. Brady Corbet'in yönetmen koltuğuna geçtiği filmin ülkemizdeki izleyicileriyle buluşup buluşmayacağı bilinenler arasında yer almıyor. Ayrıca Natalie Portman'a filmde eşlik eden isimler arasında Jude LawStacy Martin ve Raffey Cassidy gibi isimler bulunuyor. Vox Lux İngiltere'de vizyondaki yerini aldı. Ayrıca birçok ülkede de 2019 yılı içerisinde izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top