Hesabım
    Tarantino, Star Trek Filmiyle İlgili Güncelleme Yaptı

    Quentin Tarantino, Star Trek projesi hakkında konuştu.

    Once Upon A Time In Hollywood filmiyle gündemdeki yerini koruyan usta yönetmen Quentin Tarantino, Star Trek projesiyle ilgili açıklama yaptı. Başarılı yönetmen uzun süredir Star Trek filmiyle ilgili bir güncelleme yapmamıştı. Bu nedenle izleyiciler de projenin rafa kaldırılıp kaldırılmadığı sorgulamaya başladı. Tarantino ise bu konu hakkında konuştu.

    Geçtiğimiz gün içerisinde Leonardo DiCaprioBrad Pitt ve Margot Robbie başrollü Once Upon A Time In Hollywood filminin Cannes Film Festivali'nin yarışma kategorisine alındığı resmi olarak duyurulmuştu. Tarantino, heyecanla beklenen filmiyle ilgilenirken, uzun bir süre boyunca hakkında hiçbir ses duyulmayan Star Trek projesi akılları kurcalamaya devam etti. Şimdi ise yönetmen, film hakkında şu sözleri sarf etti: "Bunlarla uzun bir süredir ilgilenemiyordum, çünkü diğer filmimi yapıyordum. Ama bir hikaye ve senaryo hakkında konuştuk. Senaryo yazıldı ve Once Upon A Time Hollywood'un ardından kafamı Punxsutawney Phil gibi dışarı çıkardığımda bunun hakkında tekrar konuşacağız."

    Daha önce açıklandığı üzere Quentin Tarantino'lu Star Trek filminin senaryosunda Mark L. Smith'in imzası bulunacak. Filmin yapımcılığını ise Star Wars filmlerinin başarılı ismi J.J. Abrams ve yönetmen Tarantino üstleniyor. Ancak proje hakkında Tarantino'nun da söylediği üzere hiçbir detay belirlenmedi. Yönetmenin diğer filmi Once Upon A Time In Hollywood ise ülkemizdeki izleyicileriyle 23 Ağustos 2019 tarihinde sinemalarda buluşacak. Bundan önce ise 72. Cannes Film Festivali'nin yarışma kategorisinde kendini gösterecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top