Hesabım
    Will Ferrell Başrollü E-Spor Filminin Yönetmeni Belli Oldu

    Will Ferrell'ın başrolünde yer aldığı komedi filmi projesinin yönetmeni Richie Keen oldu.

    Will Ferrell'ın adı henüz belli olmayan film projesini yönetecek olan isim belli oldu. Legendary Pictures'ın bünyesinde yer alacak olan komedi türündeki film projesinin yönetmen koltuğuna oturacak olan isim Fist Fight filmiyle tanıdığımız Richie Keen olacak.

    Ice-Cube ve Charlie Day'in başrolünde yer aldığı Fist Fight, Teachers, Shameless, It's Always Sunny In Philadelphia gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen Richie Keen'in yönetmen koltuğuna geçeceği e-spor temalı komedi filmi projesinin hikayesi Will Ferrell'ın karakterini odağına alacak. Ferrell'ın karakteri orta yaşlarda olan ve bir anda rekabetçi bir e-spor topluluğuna katılma kararı alan bir adam olarak anlatılıyor. Adam, bir anda kendini kendinden çok daha genç sporcularla rekabet içerisindeyken bulacaktır. Filmin senaryosunda imzası bulunan isimler arasında Teenage Mountain Lion, Mom, Phantom Halo gibi yapımların senaryolarını kaleme alan Jordan Dunn ve Michael Kvamme yer alıyor. Henüz adı açıklanmayan komedi projesinin yapımcılığını ise yine Richie Keen'in üstlenmesi planlananlar arasında yer alıyor.

    Usta komedyen Will Ferrell'ı Anchorman, Elf, Melinda ve Melinda, Stranger Than FictionBlades of Glory gibi yapımlardan tanıyorduk. Bilindiği üzere Ferrell'ın gelecek projeleri arasında James Franco'nun yönetmenliğini üstleneceği Zeroville, dram türündeki Downhill, Eurovision şarkı yarışması temalı Eurovision ve roman uyarlaması olması planlanan The 100 Year Old Man Who Climbed Out The Window and Disappeared gibi filmler bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top