Hesabım
    Russo Kardeşler, Black Widow'un Hikayesini Savunuyor!

    Russo Kardeşler, Black Widow'un hikayesini nasıl tamamladığıyla ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.

    Marvel Sinematik Evreni'nde yeni bir dönemin kapılarını aralayan Avengers: Endgame filmi vizyondaki geçtiğimiz hafta içerisinde aldı. -Dikkat Spoiler İçerir- Filmde Scarlett Johansson'ın canlandırdığı Black Widow karakterinin Marvel Evreni'nden çıkarılması ise hayranları kızdırdı. Filmin yönetmeni Joe ve Anthony Russo ise bu konu hakkında gelen eleştirilere yanıt verdi. Yönetmen kardeşler yanıtlarında Natasha Romanoff'un hikayesini savunduklarını ifade ettiler.

    Dünya çapında gişede rekorlar kıran Avengers: Endgame ile ilgili yönetmen kardeşler Joe ve Anthony Russo bir kez daha konuştu. Bu kez konuşmaları, Black  Widow karakterinin kaderi hakkındaydı. Bilindiği üzere Black Widow, sonsuzluk taşlarından birini elde edebilmek için kendini feda etmişti. Ancak Natasha için herhangi bir cenaze töreni yapılmadı ya da anılmadı. Bu durum Black Widow'un harcandığını düşündürdü. Konu hakkında Joe Russo şu sözleri sarf etti: "Bence onun sahnesi filmdeki en üzücü sahnelerden biriydi. Çünkü iki insanı 'Arkadaşının ölmesine izin mi vereceksin; yoksa  kendin mi öleceksin?' gibi zor bir seçimi yaptırmak üzere bir pozisyona sokuyor. Filmin teması kaderini değiştirip değiştiremeyeceğin ve bunun bedelinin ne olacağı üzerine. Bu konu Avengers'ta yankılanan bir 'evet'. Infinity War'da yaşamları takas etmeyeceklerini söylemişlerdi ve orada yaşamları koruma isteği vardı. Bu filmde ise hedefe ulaşmak için bir şeyler feda etme isteği var. Bence bu doğal bir gelişme. İlk yapacağımız şey herkesi korumaya çalışmak değil mi? Ardından bunun öyle işlemediğini farkettiler ve gerçek kahramanlar ileri çıkıp kendilerini feda etmek için gönüllü oldular." Ardından Joe Russo, Black Widow'un orada vardıklarında herkesi kurtarmak için tek yolun kendini feda etmesi olduğunu bildiğini ifade etti.

    Avengers: Endgame filminin konusu ise şöyle: Pek çok kahraman, Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni'ni ele geçirmesi ve kendi dengesini kurması yüzünden yok olmuştur ve dünya umutsuz haldedir. Dünya üzerinde kalan Black Widow, Kaptan Amerika, Thor ve Hulk kendi yaslarını tutmaktayken, Iron ve Nebula ise kontrol edemedikleri bir uzay gemisinin içinde, uzay boşluğunda sürüklenmektedirler. Süper kahramanlar takımı için işler pek de iyi görünmemektedir. Ancak Kuantum Bölgesi'nden çıkmanın bir yolunu bularak Avengers ekibinin kalan üyelerine giden Ant-Man, yeni bir umut ışığı olacaktır. Daha önce var olduğunu bilmedikleri bölgeler, kahramanlar ve evrenlerin varlığını öğrenen ekip, Thanos'un kurduğu bu çarpık dengeyi değiştirmek ve kendilerinden alınanı geri getirmek için hayatlarının en büyük mücadelesine girişeceklerdir. Hepsi kişisel olarak önem verdikleri şeyleri kaybetmiş olan kahramanlarımız için intikam vakti gelmiştir...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top