Hesabım
    Josh Brolin, Videoyu Yayınlamak İçin Bir Yıl Bekledi

    Josh Brolin, yayınlaması yasak olan videoyu sonunda yayınladı...

    Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame filmlerinde süper kötü kahraman Thanos rolüyle karşımıza çıkan Josh Brolin, bir yıldır yayınlaması yasak olan videoyu hayranlarıyla paylaştı. Geçtiğimiz günlerde paylaştığı video, bir doğum günü kutlama videosuydu. Ancak video, Avengers: Endgame'in sonuna doğru yer alan epik savaş sahnesi sırasında çekilmişti. Bu nedenle yönetmen ve yapımcılar tarafından bir spoiler olduğu gerekçesiyle paylaşılması uygun görülmemişti. Şimdi ise Josh Brolin o videoyu sosyal medya üzerinden yayınladı.

    Josh Brolin'in bir yıl önce Avengers: Endgame çekimleri sırasında aldığı doğum günü kutlaması videoya kaydedildi. Bu video ancak bir yıl sonra ortaya çıkabildi. Bilindiği üzere filmde dair spoilerların yayınlanması serbest hale geldi. Brolin, doğum günü kutlama videosunun metninde şu sözleri sarf etti: "Belli olan bir sebepten dolayı bunu paylaşmam mümkün değildi. Bütün nefretin, yanlış anlaşılmaların, yaralanmaların, çarpışmaların ve küllerin ardında 50. doğum günümden bu vardı. Çok çok derinlerde bu dostlarda bile biraz mor sevgi parçaları vardı."

    Avengers: Endgame'in süper kötü kahramanı Thanos'u canlandıran Josh Brolin ile de Endgame aracılığıyla vedalaşmış olduk. Bilindiği üzere Infinity War filminde Thanos, Sonsuzluk Eldiveni aracılığıyla popülasyonun büyük bir kısmını küle çevirmişti. Avengers: Endgame filmi ile bir kez daha karşımıza çıkan Thanos'u yenmek için Avengers ekibimiz son kez fedakarlıklar yapmaktan çekinmedi. Avengers: Endgame sinemalardaki izleyicileriyle buluşmaya başladı!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top