Hesabım
    Charlize Theron, Neden Wonder Woman'daki Rolü Reddetti?

    Charlize Theron, Wonder Woman'ın annesi Hippolyta olarak düşünülmüştü.

    DC Sinematik Evreni'nin en çok beğenilen filmlerinden biri olan Wonder Woman filmiyle ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Başarılı oyuncu Charlize Theron'ın katıldığı bir televizyon programında Wonder Woman filmiyle ilgili yaptığı açıklama, gündeme oturdu. Bu açıklama, Theron'a Wonder Woman'da bir rol teklifi yapılması, ancak bunun Wonder Woman'ın annesi olması üzerineydi...

    Mad Max Fury Road, Atomic Blonde, MonsterSnow White and The Huntsman gibi filmlerin yıldız oyuncusu Charlize Theron, yaptığı bir açıklama ile ilgileri üzerine çekti. Bu açıklama Patty Jenkins yönetmenliğindeki Wonder Woman filmiyle ilgiliydi. Theron'ın yaptığı açıklamaya göre ona filmde bir rol teklif edilmişti. Theron, Wonder Woman'ın kendisi olacağını düşünürken aslında bu rol, Diana'nın annesi Hippolyta'ydı. Theron'ın rolü reddetmesi üzerine 2017 yapımı filmdeki bu karakter Connie Nielsen'a verilmişti. Charlize Theron bunun nedenini Hollywood'daki yaş sorunuyla bağdaştırdı. Charlize Theron, yaşı gereği bu rol için uygun bulunmuştu. Ancak Diana rolündeki Gal Gadot ile Theron arasında yalnızca 10 yaş vardı. Buna rağmen anne rolünü canlandırması istenilen Theron konu hakkında şu sözleri ifade etti: "Yaşlanmaya başladığınızda Hollywood'un yüzünüze nasıl tokat attığının harika bir örneği bu. Biri gelip dedi ki, 'Wonder Woman'da aksiyon var ve bunun farkında olmanı istiyoruz.' Ben de dedim ki 'Bu hiç tanıdık değil... Wonder Woman ne yapar ki?' O da 'Hayır bu rol Wonder Woman'ın annesi için.' Sorun değildi. Ama tekrar üzerinden geçtiğimde tanımlayıcı bir an oldu ve bunun tamamen farkında değildim."

    Bilindiği üzere Wonder Woman'ın geçmişine gideceğimiz bir film olan Patty Jenkins yönetmenliğinde ve Gal Gadot'nun başrolünde yer aldığı Wonder Woman 1984 filmi için hazırlıklar sürdürülüyor. 2020 yılı içerisinde vizyona girecek olan filmin konusu henüz açıklananlar arasında bulunmuyor. Mad Max'in yıldız ismi Charlize Theron'ın ise gelecek projeleri arasında televizyon yapımcısı Roger Ailes'i konu edinecek olan isimsiz bir film, fantastik türde olması beklenen The Old Guard ve ilk filmiyle beğenileri toplayan güçlü kadın kahraman başrollü Atomic Blonde 2 yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top