Hesabım
    "Spider-Man: Far From Home"dan Fragman!

    Spider-Man: Homecoming'in devam filminden yeni fragman paylaşıldı.

    Genç ve yetenekli oyuncu Tom Holland'ın başrolünde yer aldığı Spider-Man Far From Home'dan yeni bir fragman paylaşıldı. Marvel Sinematik Evreni'nin devamlılığını sağlayacak olan Spider-Man: Far From Home filmi ile Marvel, Avrupa'ya açılıyor. Filmin yeni fragmanında bunun yanı sıra Mysterio ismiyle tanınan ve Spiderman'in düşmanlarından biri olarak bilinen Quentin Beck ile tanışma fırsatı yakalıyoruz.

    Bilindiği üzere Avengers: Endgame filminde, esas Avengers ekibi, Thanos'un küle dönüştürdüğü tüm süper kahramanları geri getirmenin bir yolunu bulmayı başarmıştı. Geri dönen kahramanlar arasında genç isim Peter Parker da bulunuyordu. Fragmandan da anlaşılacağı üzere filmin Avengers: Endgame sonrasını konu edindiği görülüyor. Spider-Man: Far From Home, başrolüne genç oyuncu Tom Holland'ı yerleştirirken filmin oyuncu kadrosunda Michelle Jones rolüyle Zendaya, Maria Hill rolüyle Cobie Smulders, Nick Fury rolüyle Samuel L. Jackson, Peter Parker'ın halası May Parker rolüyle Marisa Tomei gibi isimlerin yer alıyor. Ayrıca filmde herkesin merakla beklediği bir isim daha bulunuyor: Fragmanda da görülen Jake Gyllenhaal'u kötü adam olarak izleme fırsatı yakalayacağımız Mysterio rolü, merakla bekleniyor. Quentin Beck, geçmişte bir özel efekt uzmanı olarak çalışmakta olan sıradan bir adamdır. Mysterio'ya dönüşümünün ardından ise bir illüzyonist olmuştur. Çizgi romanlara göre Mysterio, kendini illüzyon yardımıyla herkese suç işleyen bir Spider-Man olarak tanıtır. Spider-Man, insanları manipüle etme özelliğine sahip olan Mysterio'dan sürekli kurtulmaya çalışsa da bir türlü başamamaktadır. Daha önce de bir Mysterio spin-off'u planlanmış, ancak gerçekleştirilememişti. Avengers: Endgame filmiyle Marvel Sinematik Evreni'nden ayrılan Iron Man'in ardından filmde kahramanımıza eşlik edecek yeni bir isim daha görülüyor. Bu isim de ajan Maria Hill oluyor.

    İlk filmin de yönetmen koltuğunda bulunan Jon Watts'ın yönetmenliğini üstlendiği Marvel filmi Spider-Man: Far From Home ülkemizdeki izleyicileriyle 5 Temmuz 2019 tarihinde sinemalarda buluşmak için son hazırlıklarını tamamlamak üzere.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top