Hesabım
    Sylvester Stallone "The Gangster, The Cop, The Devil"ı Uyarlayacak

    Sylvester Stallone, Kore yapımı suç dram filmini uyarlamak için hazırlanıyor.

    Güney Kore'nin beğenilen yapımlarından "The Gangster, The Cop, The Devil" Hollywood uyarlamasına dönüştürülecek. Uyarlayacak olan isim ise Sylvester Stallone'nin olacağı resmi olarak duyuruldu. Filmin prodüksiyonunu üstlenen şirket, Stallone'nin sahibi olduğu Balboa Productions olacak.

    Sylvester Stallone'nin imzasını taşıyacak olan Hollywood uyarlaması film The Gangster, The Cop, The Devil'ın orijinal yapımı Güney Kore'ye ait. Güney Kore filmi ise henüz izleyicileriyle buluşmadı. Mayıs ayı içerisinde izleyicilerin beğenisine sunulacak olan film geçtiğimiz yıl hayata geçirildi. Ayrıca filmin dünya prömiyeri Cannes Film Festivali'nde gerçekleştirilecek. Singapur'daki gösterimini ise 23 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek. Filmin şimdiden Amerika da dahil olmak üzere dünyanın birçok önemli bölgesinde gösterime gireceği bilinenler arasında yer alıyor. Ancak ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz belli değil. Hollywood uyarlaması gerçekleştirilecek olan The Gangster, The Cop, The Devil filminin konusu ise şöyle: Organize suçlar işleyen bir mafya babası, bir seri katili yakalamak için polisle işbirliğine gitmek zorunda kalır. Seri katil o kadar dikkatli bir şekilde kurbanlarını öldürmüştür ki, ortada mafya babasından başka hiçbir tanık kalmamıştır. Bu durumda mafya babasının polisle daha yakından bir çalışma yürütmesi gerekmektedir.

    Aksiyon türündeki filmin orijinalini Won-Tae Lee yönetiyorken filmin oyuncu kadrosunda  Dong-seok MaMu-Yeol Kim ve Sung-kyu Kim gibi isimler yer alıyor. Ayrıca Dong-seok Ma'nın uyarlama filmde de rol alabileceği söyleniliyor. Bilindiği üzere Dong-seok Ma, Marvel Sinematik Evreni'nin yeni filmi The Eternals'da rol almak üzere anlaşmaya oturdu. Ancak rolünün ne olacağı henüz bilinmiyor. Uyarlama filmin yönetmen koltuğuna Sylvester Stallone oturacakken oyuncu kadrosunda yer alacak diğer isimler henüz duyurulanlar arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top