Hesabım
    Hellraiser Uyarlaması David S. Goyer'a Emanet!

    Hellraiser'ı uyarlayacak olan isim belli oldu.

    Kült korku filmi Hellraiser'ın, yeniden beyaz perdeye aktarılacağı resmi olarak duyuruldu. Ayrıca Pinhead karakteriyle tanınan efsanevi filmin uyarlamasının senaryosunda kimin imzasının bulunacağı da belli oldu. Bu isim Kara Şovalye serisinin senaristi David S. Goyer oldu.

    Orijinali, Dehşet TreniThe Candyman gibi yapımların usta ismi Clive Barker tarafından yazılan ve yönetilen Hellraiser uyarlamasının senaryosunu kimin kaleme alacağı resmi olarak açıklandı. Bu isim Constantine, Da Vinci's Demons, Batman Begins, The Dark Knight ve The Dark Knight Rises film ve dizilerin senaryosunu kaleme alan başarılı senarist David S. Goyer oldu. Başarılı senarist Goyer, bu konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Book of Blood ve The Hellbound Heart'tan beri Clive Barker'ın hayranıydım. Pinhead ve The Cenobites'ı yeni bir izleyici kitlesi için yeniden yaratmak kabusları hayata geçirecek." Ayrıca filmin geliştirme aşamasında yer alacağı bilinen Spyglass'ın CEO'su olarak tanınan Gary Barber da şu sözleri sarf etti: "Clive ve ben 30 yılı geride bıraktık. Nesillerdir dahice çarpıcı olan ve yaratıcı Hellraiser'daki korkunç Pinhead'in görüntüsü ile ile film izleyicilerinin aklını allak bullak ediyor. David, Clive'in görülerinin yeni bir sinema versiyonunu devam ettirmek için mükemmel bir hikaye anlatıcısı."

    Bilindiği üzere Hellraiser'a konu olan Pinhead'e dair 10'un üzerinde film çekildi. Ayrıca hakkında çizgi romanlar çıkarıldı. Orijinal korku filmi Hellraiser'ın konusu ise şöyleydi: Berduş bir gezgin olan Frank Cotton Kuzey Afrika’da bir yerde, eski çağlardan kalma gizemli bir akıl küpünü satın alır. Küpün, doğru biçimde oynandığı takdirde, cennetin ve sonsuz zevkin kapılarını açacağına dair bir rivayet bulunmaktadır. Küpü, tam bir izbe durumundaki evinin çatı katında kurcalayn Frank, başka bir boyutun kapılarını açmayı başarır. Hellraiser'ın yeni uyarlamasının ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top