Hesabım
    Chris Hemsworth, Tiffany Haddish İle Birlikte "Down Under Cover"da Başrol!

    Chris Hemsworth'ün yeni projesi belli oldu.

    Marvel Sinematik Evreni'nin yıldız oyuncusu Chris Hemsworth'ün yer alacağı yeni proje belli oldu. Hemsworth, başarılı oyuncu Tiffany Haddish ile birlikte bir komedi filminde rol alacak. Komedi filminin adı ise Down Under Cover olarak duyuruldu.

    Rush, El Royale'de Zor Zamanlar, Thor filmleri ve Avengers filmlerinin yıldız oyuncusu Chris Hemsworth, yeni bir komedi filminde rol almak üzere anlaşmaya vardı. Filmde Hemsworth'e eşlik edecek olan isim ise Girls Trip, Keanu, The Last O.G., Tuca & Bertie gibi yapımlarda karşımıza çıkan Tiffany Haddish olacak. Killing Hasselhoff, Kevin Can Wait gibi yapımların senaryosunda imzası bulunan Peter Hoare tarafından senaryosu kaleme alınan ve yönetilecek olan Down Under Cover filminin hikayesi, bir polisiye komedisini işleyecek. Filmde Chris Hemsworth bir dedektifi canlandıracak. Dedektif, bir kumarhanede yaşanan soygunu ve ardından gerçekleşen olayları araştırıyordur. Soygunun şüphelileri ise bir grup erotik dansçıdır. Tiffany Haddish'in canlandırdığı karakter ise her olayı tek başına çözen bir dedektiftir. Kendinden başka kimseye güvenmeyen ve kendi yolundan başka bir yolda gitmek istemeyen karakter, diğer dedektifle bir araya gelmek zorunda kalacaktır.

    Bilindiği üzere Chris Hemsworth, şimdilik Marvel Sinematik Evreni'nden ayrıldı. Ancak yeni bir anlaşma yapılması durumunda Thor olarak kariyerine devam edebileceği düşünülüyor. Ayrıca gelecek projeleri arasında bir Hulk Hogan biyografik filmi, Tessa Thompson ile birlikte rol aldığı Siyah Giyen Adamlar uyarlaması Men In Black: International, aksiyon filmi Dhaka ve Jay & Silent Bob Reboot filmi bulunuyor. Tiffany Haddish ise Melissa McCarthy, Elisabeth MossDomhnall Gleeson gibi yıldız isimleri bir araya getiren The Kitchen filmi için hazırlıklarını sürdürüyor.

    Down Under Cover filminin sinemalarda ya da online streaming platformlarında ne zaman gösterileceği henüz bilinenler arasında yer almıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top