Hesabım
    Rachel McAdams, Will Ferrell'lı "Eurovision" Kadrosuna Katıldı!

    Komedi filmi Eurovision'ın kadrosuna yeni bir isim eklendi.

    Netflix online streaming platformunda yer alması planlanan komedi türündeki Eurovision'ın kadrosunda yeni bir isim katıldı. Will Ferrell'ın başrolünde yer alması beklenen Eurovision'ın kadrosunda eklenen isim başarılı oyuncu Rachel McAdams oldu. McAdams'ın katılmasıyla böylece oyuncu ve yönetmen ikinci kez bir araya gelmiş olacak.

    David Dobkin  yönetmenliğinde olması planlanan komedi filmi Eurovision'a yeni bir oyuncu daha katıldı. The Notebook, Mean Girls, Red Eye, The Vow, Doctor Strange, Spotlight, True Detective, Midnight In ParisAbout Time gibi filmlerin yıldız oyuncusu Rachel McAdams, filme katılan isim oldu. Bilindiği üzere Will Farrel, Rachel MacAdams ve yönetmen David Dobkin daha önce de birlikte çalışmışlardı. Bu film ise komedi filmi Wedding Crashers aracılığıyla olmuştu. Şimdi ise üçlü yeniden bir araya geliyor. Bilindiği üzere yönetmen Wedding Crashers'ın devam filmini çekmek için de hazırlıklarını sürdürüyor. David Dobkin'i daha önce Netflix'in Marvel dizilerinden biri olan Iron Fist'in bazı bölümlerini yönetmesiyle, Into The Badlands dizisiyle, Ryan Gosling ve Jason Bateman başrollü The Change-Up, Jackie Chan ve Owen Wilson başrollü Şangay Şovalyeleri, Robert Downey Jr. başrollü The Judge gibi filmleriyle tanımıştık. Ünlü komedyen Will Ferrell'ı ise AnchormanAnchorman 2, Zafer Patenleri, Holmes & Watsongibi yapımlardan tanıyoruz. Ayrıca Ferrell'ın gelecek projeleri arasında Zeroville, Downhill, The 100 Year Old Man Who Climbed Out The Window and Disappeared filmleri yer alıyor.

    Komedi türünde olacak olan Eurovision filmi, Eurovision şarkı yarışmasını odağına alacak. İlk kez 1956 yılında düzenlenmeye başlanan uluslararası şarkı yarışması, ABBA'dan Celine Dion'a birçok önemli müzisyeni ağırlamıştı. Filmin konusu hakkında henüz bir bilgi yer almasa da Will Ferrell'ın Eurovision'a katılan bir müzisyeni canlandıracağı kolaylıkla tahmin edilenler arasında bulunuyor. Ayrıca Ferrell'ın filmin yapımcılığını da üstleneceği söyleniyor. Gary Sanchez Productions bünyesinde filmin yapımcılığını üstlenecek olan Farrel'ın yanı sıra Jessica Elbaum, Chris Henchy ve Adam McKay'in de yapımcılar arasında yer aldığı bilgisi bulunuyor. Filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı ve Netflix'te ne zaman gösterime sunulacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top