Hesabım
    Roland Emmerich Bilim Kurgu Filmi Moonfall'u Sonunda Çekiyor!

    Roland Emmerich'in yıllardır bekleyen projesini hayata geçiriyor.

    Bilim kurgu filmlerinin usta yönetmeni Roland Emmerich'in yeni projesi resmi olarak duyuruldu. Bu proje ise Moonfall isimli bilim kurgu filmi oldu. Bilindiği üzere Moonfall filminin hayata geçirileceği 2016 yılında açıklanmıştı. Ancak bir türlü gerçekleştirilememişti. Şimdi ise film için yeniden harekete geçildi.

    The Day After Tomorrow, The Patriot, Independence Day, Independence Day: Resurgence, Godzilla, 2012, Anonymous, White House Down, Stonewall gibi Hollywood filmlerinin yönetmeni Roland Emmerich'in yeni projesi açıklandı. Independence Day: Resurgence'ın devam filmi olması beklenen Moonfall, Emmerich tarafından sonunda hayata geçirilecek. Independence Day'in diğer filmleri gibi Moonfall da bir bilim kurgu filmi olacak. Moonfall'un hazırlıklarına 2020 yılının ilk aylarına başlanması planlananlar arasında yer alıyor. Bilim kurgu türündeki Moonfall filminin Emmerich'in 2012 filmi ile Steven Spielberg'ün Close Encounters of the Third Kind filminin karışımı olduğu söylentileri bulunuyor. Filmin senaryosunu Extinction filminin senaryosunda imzası bulunan Spenser Cohen; 2012, Alien Predator'e Karşı, The Day After Tomorrow, M.Ö. 10.000 gibi birçok projede yönetmenle birlikte çalışan Harald Kloser ve yönetmen Emmerich kaleme alacak. Filmin prodüksiyonunu ise Centropolis Entertainment altında Emmerich ve Kloser üstlenecek. Filmin konusu ise şu şekilde özetleniyor: Doğaya karşı gerçekleşen bir takım olaylar sonucu insanlığı kurtarmak için herkes bir araya gelecektir. Ay yörüngesinden çıkmış, dünyaya çarpmak üzere yol alıyordur. İnsanlık bu durum karşısında ne yapacaktır?

    Bilindiği üzere Roland Emmerich'in Moonfall dışında başka projeleri de bulunuyor. Bu projeler arasında Patrick Wilson, Woody HarrelsonLuke Evans gibi yıldız isimleri başrolüne alan II. Dünya Savaşı konulu Midway, izleyicilerini 16. yüzyıldaki İspanya'ya götürmesi beklenen aksiyon filmi Maya Lord, başka bir dünyaya açılan portalı keşfeden bir grup bilim adamını konu edinen Stargate yeniden çekimi bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top