Hesabım
    John Travolta ve Morgan Freeman’lı “The Poison Rose”dan Yeni Poster!

    Filmin kadrosunda Famke Janssen, Brendan Fraser ve Peter Stormare da yer alıyor.

    Cumartesi Gecesi Ateşi” ve “Ucuz Roman” filmleriyle iki kez Oscar’a aday gösterilen başarılı aktör John Travolta’nın başrolünü üstlendiği gerilim filmi “The Poison Rose”un yeni posteri görücüye çıktı.

    Filmde başrol isme Oscar ödüllü usta aktör Morgan Freeman, “Hemlock Grove” dizisinin yıldızı Famke Janssen, “Mumya” serisiyle hafızalara kazınan Brendan Fraser, İsveçli sevilen aktör Peter Stormare, “The Vampire Diaries” ile tanınan Kat GrahamRobert PatrickElla Bleu Travolta ve Nick Vallelonga gibi oyunclar eşlik ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Francesco CinquemaniGeorge Gallo ve Luca Giliberto üçlüsü oturuyor.

    Sigara, içki ve kumara düşkünlüğüyle bilinen Los Angeleslı özel dedektif Carson Philips (John Travolta) önemli bir dava için memleketi Galveston, Teksas’a gider. Kayıp bir kadını aramaya başlayan Philips’in yolu bir mafya babasıyla (Morgan Freeman), üçkağıtçı bir doktorla (Brendan Fraser), seksi bir kulüp şarkıcısıyla (Kat Graham), eski sevgilisiyle (Famke Janssen) ve kendi karanlık ve rahatsız edici geçmişiyle kesişir.

    “The Poison Rose” Amerika’da 24 Mayıs tarihinde gösterime girecek. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top