Hesabım
    Fast & Furious Serisine, Charlize Theron Spin-Off'u Gelebilir!

    Fast & Furious serisine Charlize Theron'ın karakterini konu edinen bir spin-off filmi eklenebilir.

    Fast & Furious serisine yeni bir filmin daha eklenebileceği tartışmaları duyulmaya başlandı. Bu yeni film, Charlize Theron'ın canlandırdığı Cipher karakterini odağına alacak olan bir spin-off filmi olacak. Ancak bilindiği üzere karakterin hakları üzerinde Universal Pictures ve filmlerin yapımcısı Neal Moritz arasında yasal bir savaş bulunuyordu. Şimdi ise bu savaş bir sonuca ulaşmaya başladı.

    Serinin haklarını elinde bulunduran Universal Pictures bilindiği üzere 20 yıldır Fast & Furious serisinin yapımcısı Neal Moritz'i tolere ediyordu. Ancak vizyona girmek için hazırlanan Hobbs & Shaw filmine gelindiğinde yasal bir savaş başladı. Stüdyo, Moritz'in film ile olan ilişkisini keserek işe başladı. Ardından ise stüdyo, Moritz'in gelecekte yapılacak olan herhangi bir Fast & Furious filminde yer almasını da engelleyici bir hareket yaptı. Ancak Universal'ın bu durumu maddi yönden telafi edebilmesi için farklı yöntemler kullanması gerektiği bilinenler arasında yer alıyor. Universal ile Moritz'in bu ayrılığının ardından ortaya çıkan bir proje de seride Charlize Theron'ın canlandırdığı Cipher karakterine dair bir spin-off filmi çekmek oldu. Seride kötü karakterlerden biri olarak tanınan Cipher, son olarak Fast & Furious 8 filminde görülmüştü. Vin Diesel'ın canlandırdığı Dominic Toretto karakteri onu alt etmeye çalışmıştı. Ancak Cipher kaçmayı başarmıştı. Karakter, genel olarak kaosa sürükleyici planları ile tanınıyordu. Ancak yeni filmlerde yer alıp almayacağı bilinmiyordu. Eğer spin-off film gerçekleştirilirse, Cipher kaotik planlarına devam edebilmek için yeni bir fırsata kavuşmuş olacak.

    Bilindiği kadarıyla Fast & Furious bir evren haline getirilmeye çalışıyor. Bunun ilk örneği Dwayne JohnsonIdris Elba ve Jason Statham'in başrolünde yer alacağı Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw filmiyle gerçekleştirilecek. İkinci olarak ise Cipher spin-off filmiyle evrenin genişlemesi sağlanacak. Ayrıca Fast & Furious ana serisine dahil olacak yeni filmler de hazırda bekliyor. Fast & Furious 9 ve Fast & Furious 10 için hazırlıklara başlanmış bulunuluyor. Dokuzuncu filmin ülkemizdeki izleyicileriyle 22 Mayıs 2020 tarihinde buluşması planlanıyor. Ayrıca Hobbs & Shaw filmi 2 Ağustos tarihinde gösterime sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top