Hesabım
    James Cameron, Avengers: Endgame'i Tebrik Etti!

    Avengers: Endgame, Titanic'in rekorunu kırdı.

    Avatar ve Titanic gibi Hollywood sinemasının iki önemli yapımına imza atan James Cameron, gişedeki krallığını Avengers: Endgame'de devretti. Bu durumun ardından Cameron, Avengers: Endgame'i tebrik etmek istedi.

    Bilim kurgu türünde olan ve tüm dünyaya ilk kez 3D film özelliğini tanıtan filmlerden biri olma özelliğine sahip olan Avatar ile unutulmaz filmler arasında yerini kolaylıkla alan Oscar ödüllü dram filmi Titanic filmleriyle tanınan James Cameron, tüm zamanların en fazla gişe hasılatı yapan filmlerine sahipti. Ancak Avengers: Endgame'in yakaladığı başarı, Cameron'ın krallığını alt üst etti. İki haftadan az bir sürede 2.272 milyar dolar gişe hasılatına sahip olan Avengers: Endgame, Titanic'in 2.187 milyar dolarlık başarısını aşmış oldu. Bu durumda da usta yönetmen ve yapımcı James Cameron, Marvel'ın başındaki isim olan Kevin Feige'i tebrik etme gereği duydu. Cameron, tebriğinde şu sözlere yer verdi:

    "Kevin ve Marvel'daki herkese,

    Gerçek Titanic bir buzdağı ile battı. Titanic'imi batırmak Avengers'a düştü. Lightstorm Entertaintment'taki herkes senin muhteşem başarını selamlıyor. Film endüstrisinin her zamankinden daha iyi durumda ve hayatta olduğunu gösterdin. Jim Cameron"

    Ancak Avengers: Endgame'in henüz Avatar filminin 2.788 milyar dolarlık başarısını geçemediği bilinenler arasında yer alıyor. Dünya çapında en çok gişe yapan filmler listesinde Titanic'i geçerek ikinci sıraya yerleşen Avengers: Endgame'in önümüzdeki haftalarda Avatar'ı geçip geçemeyeceği merak edilenler arasında bulunuyor. 22 film ile Marvel Sinematik Evreni'nin bir dönemini bitirmiş olan Avengers: Endgame'in ardından yeni bir Avengers ekibinin kurulup kurulmayacağı bilinmiyor. Ancak Loki, Hawkeye, Scarlet Witch, Vision, Spiderman, Captain Marvel, Black Panther, Doctor Strange gibi kahramanların kendi film ve dizileriyle yollarına devam edeceği bilinenler arasında yer alıyor. Ayrıca Marvel'ın başka film projeleri de bulunuyor. Bu projeler arasında The Eternals, Shang-ChiBlack Widow gibi filmler bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top