Hesabım
    Kulyas: Lanetin Bedeli Sinemalarda!

    Korku filmi Kulyas: Lanetin Bedeli bugünden itibaren izleyicileriyle buluşuyor.

    Korku türündeki Kulyas: Lanetin Bedeli filmi bugünden itibaren sinemalardaki izleyicileriyle buluşuyor. Yönetmen koltuğuna Yunus Şevik'in geçtiği Kulyas: Lanetin Bedeli için geçtiğimiz günlerde görkemli bir gala düzenlenmiş ve film ilk izleyicileriyle buluşmuştu. Kulyas: Lanetin Bedeli filmini izleyebilmek için biletlerinizi buradan alın!

    Sinemalardaki yerini alan Kulyas: Lanetin Bedeli filminin konusu ise şöyle: Kulyas: Lanetin Bedeli, Kulyas cin kabilesinin vahşetiyle karşı karşıya kalan gençlerin hikayesini konu ediyor. Kulyas kabilesinin cinleri, yüzyıllar önce büyücü Potifar tarafından hapsedilmiştir ancak insanoğlunun hırsı onların yüzyıllar sonra serbest kalmasına neden olur. İnsanlarla bedeli oldukça ağır olan bir anlaşma yapan cin kabilesinin lideri Mureh, her yıl bir insanı kurban olarak alacak ve aldığı bedeni kullanarak insana dönüşebilecektir. Ancak bu kurban ile birlikte, insanların hırsları da alınmış olur. Yıllar boyu yüzlerce can alan ve yine de doymayan Mureh, yeni kurbanların gelmesini beklemektedir. Tam da bu sırada Anıl, Görkem, Beyza ve Defne adında dört genç, fotoğraf yarışması için Mureh’in yaşadığı kasabaya gelir. Kalacakları oteli bulamayan gençler, çareyi köyün hocası Kanber’den yardım istemekte bulur. Hoca tarafından misafirhaneye yerleştirilen gençler, burada cinlerin vahşeti ile karşı karşıya kalacaktır.

    Kulyas: Lanetin Bedeli filminin oyuncuları arasında  Halil KumovaKübra KılınçkayaNurdan PaksoyEmre KılınErdem YılmazNecdet Onur Serimer gibi isimler yer alırken, filmin senaryosunu Esma Şevik ve Cin Çeşmesi, Mazlum Kuzey, Uçurum, El Ummar, Kabus gibi filmlerin senaryolarında imzası bulunan Mustafa Miraç Kaya kaleme aldı. Kulyas: Lanetin Bedeli, 10 Mayıs'tan itibaren sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top