Hesabım
    Liam Neeson'ın Yeni Filmi "The Minuteman" Oldu

    Liam Neeson'ın yeni projesi belli oldu.

    Usta oyuncu Liam Neeson'ın yıldızı olacağı yeni proje resmi olarak duyuruldu. Geçtiğimiz aylarda tüm dünyanın gündemine damgasını vuran Liam Neeson'ın yeni filminin adı The Minuteman olacak. Aksiyon türündeki filmden ilk detaylar ise paylaşıldı.

    Cold Pursuit filmi için yapılan bir röportajda sarf ettiği ırkçı itiraf nedeniyle dünyanın gündemine oturan Liam Neeson'ın yeni film projesi belli oldu. Eleştirmenler Neeson'ın kariyerinin tehlike altında olduğunu düşünüyordu. Ancak Neeson kariyerine tüm hızıyla devam ediyor. Genellikle aksiyon filmlerinde rol alan Neeson, bu kez The Minuteman isimli aksiyon filmi için imza attı. Filmin yönetmen koltuğuna Trouble With The Curve filminin yönetmenliğini üstlenen Robert Lorenz oturuyor. Bilindiği üzere Lorenz True Crime, Space CowboysMystic River gibi önemli filmlerin yapımcılığını üstlenmesiyle tanınıyor. The Minuteman'in senaryosunu kaleme alan isimler ise Danny Kravitz ile Chris Charles oluyor. Başrolünü Kinsey, Schindler's List, The Grey, Widows, Silence, Entourage, A Walk Among The Tombstones, Non-Stop gibi filmlerin yıldız oyuncusu Liam Neeson'ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda yer alacak diğer isimler henüz belli değil.

    Aksiyon türündeki The Minuteman'in Neeson'ın canlandıracağı emekli bir Vietnam Savaşı gazisini odağına alacağı söylenenler arasında yer alıyor. Savaş gazisi adam, kartelin elinde bulunan küçük bir çocuğun yaşamını kurtarmaya çalışacaktır. Resmi olarak duyurulduğu üzere filmin çekimleri önümüzdeki Eylül ayında New Mexico'da başlayacak. The Minuteman filmi önümüzdeki hafta Cannes Film Festivali'nde pazarlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top