Hesabım
    Chris Evans’lı “Infinite” Vizyon Tarihini Aldı!

    Bilim kurgu filmi “Infinite” vizyon tarihine kavuştu.

    Marvel Sinematik Evreni’nin Kaptan Amerika’sı olarak sinemaseverlerin gönlünde taht kuran başarılı aktör Chris Evans’ın başrolünü üstlendiği bilim kurgu ve drama filmi “Infinite” vizyon tarihine kavuştu. Merakla beklenen filmin 7 Ağustos 2020 tarihinde sinema salonlarına konuk olacağı duyuruldu.

    Oyuncu kadrosu henüz belli olmayan filmin yönetmen koltuğunda “Training Day”, “Shooter”, “Olympus Has Fallen” ve “The Magnificent Seven” gibi filmlerle tanınan ve son olarak geçtiğimiz sene “The Equalizer 2” ile karşımıza çıkan Amerikalı yönetmen Antoine Fuqua oturuyor. Yazar D. Eric Maikranz’ın 2009 tarihli “The Reincarnationist Papers” isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin senaryosuna ise John Lee Hancock ve Ian Shorr ikilisi imza atıyor.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen filmde, yıllar boyunca reenkarne olarak dünyaya gelen kadın ve erkeklerden oluşan bir grup, dünyayı yok etmeye çalışan birini alt etmek için savaş vermektedir. Dünyanın kaderini değiştirecek isim ise sayılamayacak kadar fazla hayat yaşayan ancak bunların birer rüya olduğunu zannettiği için şizofrenik hale gelen bir adam olacaktır.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top