Hesabım
    Cate Blanchett’lı “Where'd You Go, Bernadette”ten Yeni Fragman Geldi!

    Cate Blanchett başrollü “Where'd You Go, Bernadette”in ikinci fragmanı görücüye çıktı.

    İki Oscar ve üç Altın Küre ödüllü başarılı aktris Cate Blanchett’ın başrolünü üstlendiği komedi ve drama filmi “Where'd You Go, Bernadette”in ikinci fragmanı ve yeni posteri huzurlarımıza sunuldu.

    Filmin oyuncu kadrosunda Emma NelsonBilly CrudupKristen WiigJames UrbaniakJudy GreerTroian BellisarioZoe Chao ve Laurence Fishburne gibi isimler yer alıyor. Maria Semple’ın aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin yönetmenliğini ise “Genç ve Heyecanlı”, “Gün Doğmadan Önce” ve “Çocukluk” gibi filmlerle tanınan ve son olarak 2017 yılında “Sıkı Dostlar” ile karşımıza çıkan beş Oscar adayı yönetmen Richard Linklater üstleniyor.

    Başarılı bir mimar olan Bernadette Fox kızının en yakın arkadaşıdır. Ailece Antarktika’ya bir gezi planlamışlardır fakat gezinin hemen öncesinde Bernadette gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Bernadette’nin 15 yaşındaki kızı Bee annesini bulmaya kararlıdır. E-posta mesajlarını, resmi belgelerini, gizli yazışmalarını karıştırıp ipucu bulmaya çalışan Bee, bu süreçte annesinin sıkıntılı geçmişini keşfeder.

    “Where'd You Go, Bernadette” Amerika'da 16 Ağustos tarihinde gösterime girecek. Filmin ülkemizde ne zaman vizyona gireceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top