Hesabım
    Jessica Chastain ve Andrew Garfield "The Eyes of Tammy Faye"de!

    Chastain ve Garfield belsegel uyarlaması kurmaca filmde buluşuyor.

    Yıldız oyuncular Jessica Chastain ve Andrew Garfield aynı filmde buluşuyor. Daha önce belgeseli çekilmiş olan The Eyes of Tammy Faye, beyaz perdeye kurmaca bir film olarak uyarlanıyor. Film, bir televangelist olan Tammy Faye ve kocası Jim Bakker'in televizyon ekranlarındaki yükseliş ve düşüşünü odağına alacak.

    Bilindiği üzere 2000 yılında The Eyes of Tammy Faye ile aynı isimde bir belgesel çekilmişti. Belgeselin konusu Hristiyanlığı televizyon üzerinden yaymaya çalışan ve televangelist olarak nitelendirilen Tammy Faye Bakker Messner ve Jim Bakker'in hikayesini ele alıyordu. Jim ile henüz çocuk denilebilecek bir yaşta evlenen Faye, kocası ile birlikte Hristiyanlıkta mezhep farkı gözetmeyen bir sistemle ilerlemeye çalışıyordu. 1970-80 yıllarında Jim ve Tammy, gelmiş geçmiş en büyük Hristiyanlık yayın ağını kurmuşlardı. Tammy Faye, bu yayın ağında yalnızca Hristiyanlıkla değil görünümüyle de bir ikon haline gelmişti. Uzun kirpikler, söylediği şarkılar ve insanlığı hayata hazırlayıcı sözleriyle dikkatleri üzerine çekmişti.

    Zero Dark Thirty, The Tree of Life, Molly's Game, Interstellar, Crimson Peak, Salome, The Disappearance of Eleanor RigbyA Most Violent Year gibi yapımların yıldız oyuncusu olan ve X-Men Dark Phoenix'te esrarengiz bir karakter aracılığıyla izleyeceğimiz Jessica Chastain, filmde rol alacak olmasının yanı sıra ayrıca filmin yapımcılığını da üstleniyor. Chastain'e eşlik edecek olan isim ise The Amazing Spiderman serisi, Under The Silver Lake, The Social Network, Hacksaw Ridge, Silence gibi yapımların başarılı ismi Oscar adaylığı bulunan Andrew Garfield oluyor. The Eyes of Tammy Faye'in yönetmen koltuğuna geçecek olan isim The Big Sick, Michael & Michael Have Issues, You're Whole gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen, oyuncu ve senarist kimliğiyle de tanınan Michael Showalter olacak. Senaryoda ise Nurse Jackie, The Affair, Dead To Me gibi yapımlardan tanıdığımız Abe Sylvia'nın imzası bulunacak.

    It Chapter 2 filminde izlemeye hazırlandığımız Jessica Chastain ve Mainstream filminde göreceğimiz Andrew Garfield'ın başrolünde yer alacağı uyarlama filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top