Hesabım
    Aquaman'i Peter Jackson Yönetebilirdi!

    DC filmi Aquaman ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

    DC çizgi romanlarından uyarlanan Aquaman ile ilgili yeni bir bilgi paylaşıldı. İddialara göre Peter Jackson'a filmin yönetmenliğini üstlenmesi için defalarca teklif gönderildi. Usta yönetmenin bu teklifleri geri çevirmesinin ardından James Wan ile anlaşma sağlandı.

    Lord of The Rings ve Hobbit serisinin efsanevi yönetmeni Peter Jackson, DC Sinematik Evreni'nin başarılı filmlerinden biri olan Aquaman'i yönetebilirdi. J.R.R. Tolkien'in kitaplarını başarılı bir şekilde beyaz perdeye uyarlayan ve Oscar ödüllerini toplayan Peter Jackson, son olarak I. Dünya Savaşı belgeseli olan They Shall Not Grow Old filmi ile gündeme gelmiş ve eleştirmenler tarafından büyük beğeni almıştı. Empire Magazine'e konuşan Jackson, kendisine iki kez Aquaman'i yönetmesi için teklif gönderildiğini anlattı. Jackson'ın söylediklerine göre Warner Bros'un CEO'su Kevin Tsujihara ona Aquaman'in hayranı olup olmadığını sormuş ve 'Hayır' cevabını almıştı. Altı ay sonra yeniden aynı teklif ile gelen Tsujihara'ya Jackson bu kez "Hayır Kevin, bunu daha söylemiştim. Ben süper kahraman adamı değilim. Tenten'i okudum. Bak, film çekmek zordur. Yalnızca derin tutku beslediğim bir şeyi yapmak isterim." yanıtını verdiğini ifade etti. Jackson önümüzdeki iki yıl boyunca tiyatral bir filmde yer almak istemediğini de belirtti. Jackson'ın gelecek projeleri arasında The Adventures of Tintin: Prisoners of The Sun ve efsanevi müzik grubu The Beatles ile ilgili bir belgesel film bulunuyor.

    Jason Momoa'nın Arthur Curry'ye hayat verdiği Aquaman, başarılı korku filmi yönetmeni James Wan tarafından beyaz perdeye aktarılmıştı. Filmin oyuncu kadrosunda Momoa'ya eşlik eden isimler arasında Amber Heard, Nicole Kidman, Patrick Wilson, Willem Dafoe, Dolph Lundgren gibi isimler bulunuyordu. Bilindiği üzere Wan, ikinci Aquaman filmi için hazırlıklara başladı. Ayrıca Birds of Prey, The Suicide Squad, The BatmanWonder Woman 1984 gibi DC Sinematik Evreni'nin merakla beklenen filmleri de izleyicileriyle buluşmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top