Hesabım
    Avengers: Endgame'de Black Widow'un Alternatif Hikayeleri Vardı

    Black Widow'un kesilen hikayesinde neler vardı?

    Scarlett Johansson'ın hayat verdiği Black Widow karakterinin Avengers: Endgame'deki rolü hakkında yeni detaylar paylaşıldı. Yönetmenler Joe Russo ve Anthony Russo, Black Widow için birçok alternatif senaryo olduğunu, ancak bunlara yer verilmediğini belirtti. -Dikkat, spoiler içerir.-

    Joe ve Anthony Russo'nun yönetmen koltuğuna geçtiği ve ilk iki haftasında büyük bir rekor kırarak Titanic'in gişe rekorunu geçerek ikinci sıraya yerleşen Avengers: Endgame ile ilgili yeni bir detay paylaşıldı. Bu detay, solo filmi çekilecek olan Black Widow karakteri ile ilgiliydi. Russo Kardeşler'in yaptığı açıklamaya göre Black Widow'un birden fazla alternatif hikayesi bulunuyordu. Filmde yer almayan bu hikayelerden biri, filmin başında Natasha Romanoff'un Avengers ekibini yönetmesi yerine bir yetimhaneyi yönetmesi ile ilgiliydi. Anthony Russo bu konuda şu sözleri sarf etti: "Üzerinde epey konuştuğumuz şey, -ve bence bu derin bir düşünceydi, ama üzerinde tartışmak için çok büyüktü- tüm çocukların dörtte birinin ebeveynlerinin olmaması fikriydi." Joe Russo bunun üzerine şu sözleri ekledi: "İki ebeveynle başladığınızı varsayıyoruz. Yani dünya üzerinde bir sürü yetim var. Şaşırtıcı bir rakam. Filmi geliştirmemizin erken aşamalarındayken gerçekten bir noktada şuna inandım: Black Widow gerçekte Washington D.C.'de yetimlerden sorumlu olduğu bir organizasyonu yönetiyordu."

    Bilindiği üzere filmde Black Widow'un hikayesi sonlandırıldı. Ancak Cate Shortland'in yönetmen koltuğuna geçeceği bir solo film bulunuyor. Black Widow filminin çocukluğundan itibaren bir ajan olarak yetiştirilen Natasha'nın KGB ajanına dönüşmesini konu edinmesi bekleniyor. Geçmişinde yaşadığı travmalara dair çok az veriye sahip olduğumuz Black Widow'un solo filminde karakterin, çok gizli Sovyet beyin yıkama ve eğitim programı Red Room'da geçen travmatik geçmişinin masaya yatırılacağı düşünülüyor. Filmin oyuncu kadrosuna Florence Pugh, Rachel WeiszDavid Harbour ve O.T. Fagbenle eklenmişti.

    Black Widow solo filminin vizyon tarihi henüz belli değilken, Avengers: Endgame filmi 25 Nisan tarihinden bugüne izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top