Hesabım
    Gerilim Filmi “Dynamite Room”un Başrolünü Jamie Bell Üstlenecek!

    BAFTA ödüllü başarılı aktör Jamie Bell’in yeni projesi belli oldu.

    Billy Elliot”, “Jumper” ve “Film Stars Don’t Die in Liverpool” gibi filmlerle tanınan BAFTA ödüllü İngiliz aktör Jamie Bell’in yeni filmi belli oldu. Başarılı oyuncu II. Dünya Savaşı temalı gerilim filmi “Dynamite Room”un başrolünü üstlenecek.

    Temmuz 1940’da geçen film, savaş yüzünden yaşadığı yerden tahliye edilen 12 yaşındaki Lydia’ya odaklanıyor. İngiltere’nin kırsalındaki bir kasabada dolaşan Lydia gaz maskesi takmaktadır. Tüm dükkanlar ve evler boştur, pencereler tahta çakılarak kapatılmıştır ve kasaba terkedilmiş gibi görünmektedir. Uzun bir yol kateden kız bataklıkların yakınındaki bir eve varır; burası onun büyüdüğü evdir. Ancak evde kimseyi bulamaz, ailesi gitmiştir. Gecenin ilerleyen saatlerinde Heiden (Jamie Bell) isimli silahlı bir asker eve gelir ve Almanların bölgeyi işgal ettiğini söyler. Kıza uyması gereken bazı kurallardan bahseder. Lydia’yı öldürmeyeceğini söyler fakat evden çıkması yasaktır. Heiden gerçeği mi söylemektedir? Aradığı şey nedir? Neden bu kadar tanıdık gelmektedir? Lydia’nın adını nereden biliyordur?

    Filmin yönetmenliğini “Donkey Punch” ve “Kristy” filmlerine imza atan Oliver Blackburn üstleniyor. Jason Hewitt’in yazdığı aynı isimli romandan beyaz perdeye uyarlanan filmin senaryosunu oyun yazarı EV Crowe kaleme alıyor. Filmin vizyon tarihi ise henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top