Hesabım
    Gerilim Filmi “The Virtuoso” Başrollerine Karar Verdi!

    Filmin yönetmen koltuğuna Nick Stagliano oturacak.

    Gerilim filmi “The Virtuoso” başrollerini belirledi. Oscar ödüllü usta aktör Anthony Hopkins, “Inhumans” dizisiyle yıldızı parlayan Anson Mount ve 2006 yapımı “Candy”den hatırladığımız Abbie Cornish filmin başrollerini üstlenecek.

    Film, akıl hocasına (Anthony Hopkins) olan borcunu ödeyebilmek için yeni bir görev üstlenen profesyonel bir suikastçıya (Anson Mount) odaklanıyor. Hedefinin izini sürmek ve öldürmekle görevlendirilen suikastçıya, diğer görevlerinin aksine bu görevi için fazla istihbarat verilmez. Hedefinin ne ismi ne de fotoğrafı verilir, yalnızca saat beşte küçük bir kasabadaki bir lokantada olacağı söylenir. Virtüöz, avını bulmak ve görevini tamamlamak için insan avına başlar. Hedefi, lokantadaki herhangi bir müşteri olabilir: Buna lokantanın gizemli garsonu (Abbie Cornish) da dahildir. Garson, suikastçının aradığı av olmasa bile görevi tehdit edebilecek ve adamın hayatını tehlikeye sokabilecek bir dikkat dağınıklığına sebebiyet vermektedir.

    Filmin yönetmen koltuğuna Nick Stagliano otururken, senaryoya James C. Wolf imza atıyor. Bu hafta başlayacak 72. Cannes Film Festivali’nde alıcı bulmaya çalışacak filmin önümüzdeki sene vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top